Jakie radio kupić?
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Jakie radio kupić?
witam dzis drapneli mi radio
mialem takie jak na foto mam pytanko jakie teraz kupic czy sa jakies lepsze radia co byscie polecicli ???

Ostatnio zmieniony ndz cze 03, 2012 20:57 przez MACIEK87, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Przeglądacz
w lodzi to ja znam chlopakow co najgorsze w danii mi ukradli, gadalem tutaj z litfinami ruskimi murzynami i ciapatymi narazie nic nie wiedza
to byla profesjonalana robota ktos kto sie zna wyjol okno bez uszkodzenia i wsadzil na tylne fotele zeby nie peklo i pozdejmowal plastik odkrecil radio zostawil srubki i ipoda
tylko radio i pilota wziol zadnych powazniejszych uszkodzen nie myslalem ze tak mozna wyjac szybe szybko
to byla profesjonalana robota ktos kto sie zna wyjol okno bez uszkodzenia i wsadzil na tylne fotele zeby nie peklo i pozdejmowal plastik odkrecil radio zostawil srubki i ipoda
tylko radio i pilota wziol zadnych powazniejszych uszkodzen nie myslalem ze tak mozna wyjac szybe szybko
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Żebyście mnie źle nie zrozumieli ale szacun dla złodzieja - żadnych szkód nie zrobił. A co do radia - właśnie na takie jest największy popyt, kradną na potęgę.kubbus5 pisze:No to trafiłeś na bardzo kulturalnego złodziejaMACIEK87 pisze:profesjonalana robota ktos kto sie zna wyjol okno bez uszkodzenia i wsadzil na tylne fotele zeby nie peklo......Aż nie chce się wierzyć że nic nie poniszczył!
RDC 310 powinno Ci wystarczyć, chyba że planujesz kupić takie samo.
-
- Użytkownik
- Podziękował: 1 raz
Nigdy szacunku dla złodzieja miał nie będę wręcz przeciwnie, łapy bym upier... w miejscu gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwęcheles pisze: Żebyście mnie źle nie zrozumieli ale szacun dla złodzieja - żadnych szkód nie zrobił. A co do radia - właśnie na takie jest największy popyt, kradną na potęgę.
RDC 310 powinno Ci wystarczyć, chyba że planujesz kupić takie samo.

A co do radyjka to może coś w 1DIN? U mnie w kolejności było MFD2 następnie RCD310 a teraz 1din Sony DSX-S300BTX