Witam wszystkich nietypowo!
-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
Witam wszystkich nietypowo!
Witam wszystkich, znam mniej więcej funkcjonowanie for hobbystycznych dla fanów danej marki i wiem, ze jest to nieoceniona pomoc w użytkowaniu samochodu. Przyznaje, ze przybywam do was po porade w imieniu mojego ojca który zamierza kupić tourana ( oczywiście jest najmądrzejszy i wie jak sie kupuje samochody ) a ja chce mu w tym pomóc i pokazać, że może warto poczytac fora i poprostu sie zalogować i dolaczyc do grona
?touranomaniaków? Tak więc jak wcześniej wspomniałem odrazu przechodze do działu pomoc w kupnie i licze na wasze opinie. Ja z góry mowie, ze pewnie na tym forum nie będe mógł sie odwdzieczyć, ale być może uda mi sie namówic ojca na dołączenie do grupy
Pozdrawiam Emcies
?touranomaniaków? Tak więc jak wcześniej wspomniałem odrazu przechodze do działu pomoc w kupnie i licze na wasze opinie. Ja z góry mowie, ze pewnie na tym forum nie będe mógł sie odwdzieczyć, ale być może uda mi sie namówic ojca na dołączenie do grupy
Pozdrawiam Emcies
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Witam wszystkich nietypowo!
Witaj,emcies pisze:Witam wszystkich, znam mniej więcej funkcjonowanie for hobbystycznych dla fanów danej marki i wiem, ze jest to nieoceniona pomoc w użytkowaniu samochodu. Przyznaje, ze przybywam do was po porade w imieniu mojego ojca który zamierza kupić tourana ( oczywiście jest najmądrzejszy i wie jak sie kupuje samochody ) a ja chce mu w tym pomóc i pokazać, że może warto poczytac fora i poprostu sie zalogować i dolaczyc do grona
Pozdrawiam Emcies
Może zmienisz zdanie i zamiast audi pomyślisz o Touranie