LINKILL touran`08 UNITED
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
zdjęcia środka na ledach dodane, niedługo nowe ledy w zderzaku, NSSC 523HP doszły teraz krojenie zderzaka na dniach
[you] zerknij na moją furę -> > KLIK <
-
- Przeglądacz
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
np możesz wygasić cały panel radia i wszystko mieć tylko na mfa, dobre na noc, więcej na:
http://www.my-gti.com/1198
Version 2660 / 2662/ 2664/ 2666 / 2668 Firmware for the Volkswagen RNS 510 and the Skoda Columbus has been released and gives new features such as
Voice Control (requires microphone – see Volkswagen RNS 510 Microphone Connection for voice control)
Speed Limit Display
Stability Improvements
Faster Startup
Display OPS and RVC at the same time
SDHC 32 GB Support (HW04 and above)
Display Off on extras tab
Climatronic control if approriate climatronic fitted
Clock display if RNS 510 swtiched off (buggy)
Excluded roads (under route options)
GPS coordinates entry
Additional adjustments for video
Larger RVC screen with transparent menus at the side
http://www.my-gti.com/1198
Version 2660 / 2662/ 2664/ 2666 / 2668 Firmware for the Volkswagen RNS 510 and the Skoda Columbus has been released and gives new features such as
Voice Control (requires microphone – see Volkswagen RNS 510 Microphone Connection for voice control)
Speed Limit Display
Stability Improvements
Faster Startup
Display OPS and RVC at the same time
SDHC 32 GB Support (HW04 and above)
Display Off on extras tab
Climatronic control if approriate climatronic fitted
Clock display if RNS 510 swtiched off (buggy)
Excluded roads (under route options)
GPS coordinates entry
Additional adjustments for video
Larger RVC screen with transparent menus at the side
[you] zerknij na moją furę -> > KLIK <
-
- Kandydat
Witam
Bardzo ładny jest Twój Turanek. Niemniej ja mam autko troszkę z innej półki wyposażeniowej ( DSG i wloska solidna skóra robiona w Polsce, orurowanie cobra ) Będę miał w kwietniu przed sprzedażą profesjonalne fotki to wrzucę tutaj linka.
Wiem że większośc właścicieli chwali swoje samochody i wszystko co z nimi związane, ale Twoja opinia na temat Turanów kupionych w polskim salonie jest dla mnie zdumiewająca. Auta trafiające do nas z zachodu są najczęściej dwa razy kręcone, dostają ostro w dupę na autostradach, na serwisie tam również oszczędzają, książki serwisowe są podrabiane przez handlarzy więc... sorry ale ja wolę Droższe auto krajowe od pierwszego właściciela, który może na piśmie zaświadczyć o stanie i historii auta a nie powie w stylu: ja nie wiem, ja nie miałem wypadku, ja nie modyfikowałem licznika itp.
Bardzo ładny jest Twój Turanek. Niemniej ja mam autko troszkę z innej półki wyposażeniowej ( DSG i wloska solidna skóra robiona w Polsce, orurowanie cobra ) Będę miał w kwietniu przed sprzedażą profesjonalne fotki to wrzucę tutaj linka.
Wiem że większośc właścicieli chwali swoje samochody i wszystko co z nimi związane, ale Twoja opinia na temat Turanów kupionych w polskim salonie jest dla mnie zdumiewająca. Auta trafiające do nas z zachodu są najczęściej dwa razy kręcone, dostają ostro w dupę na autostradach, na serwisie tam również oszczędzają, książki serwisowe są podrabiane przez handlarzy więc... sorry ale ja wolę Droższe auto krajowe od pierwszego właściciela, który może na piśmie zaświadczyć o stanie i historii auta a nie powie w stylu: ja nie wiem, ja nie miałem wypadku, ja nie modyfikowałem licznika itp.