srebrna kareta
- aawol
- ____________________
- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
srebrna kareta
właśnie dołączył do rodziny srebrny touran 1,9TDI z 2005 roku. Auto 5 miejscowe posiadające manualną klimę, skrzynie 6 biegów, i klimatyzowany schowek czyli podejrzewam że auto w wersji bardzo podstawowej. Fotki dołączę w czasie. Co jeszcze można napisać? No chyba tylko to że pokładam w nim nadzieję na długie bezproblemowe użytkowanie...... Jestem laikiem więc mam wiele pytań a dokumentacja auta jest po niemiecku... Tempomat niby ma ( na manetce jest przełącznik i włącza się kontrolka ) ale po zdjęciu nogi z gazu zwalnia.... Na pewno jest dogrzewacz bo po krótkim zapaleniu i zgaszeniu silnika słychać przez chwilę szum i z pod auta wydostaje się dym. Sądząc z naklejek wyposażenia to silnik mam BKC model 1T1C21 - cokolwiek to znaczy.
- aawol
- ____________________
- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
fotki będą jak się pogoda poprawi- teraz nie sposób nawet umyć auta bo pogoda tragiczna a przyjechałem nim z Krotoszyna więc uciarany po same lusterka. Dzieki za info w temacie tempomatu - działa. Pobrałem sobie książki po polskiemu więc czytam i zaskoczenie mnie nie opuszcza..... schowki w podłodze między fotelami- nigdy bym nie pomyślał żeby tam zaglądnąć....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol