Czarny Cross
-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
Czarny Cross
Przyszedł czas na zmianę auta i wybór padł na tourana w wersji cross, silnik dla mnie mógł być obojętny ważne żeby auto było pewne, zadbane.. Trafił się 1.9 tdi 105KM, spełnił moje oczekiwania i się zdecydowałem. Najwazniejsze że żona i córa są zadowolone z auta w sumie ja tez tylko mógł być ciutke mocniejszy po poprzednim moim aucie ale tym się zajme później.
Sorki ale nie kumam do końca forum po przesiadce z innego forum,
na razie kilka fotek zaraz po sprowadzeniu auta
Pokaz zdjęć
Sorki ale nie kumam do końca forum po przesiadce z innego forum,
na razie kilka fotek zaraz po sprowadzeniu auta
Pokaz zdjęć
Ostatnio zmieniony wt paź 08, 2013 20:51 przez Majki2994, łącznie zmieniany 1 raz.
- bartek0-01
- Specjalista
- Auto:: 1T3 2.0TDI CFHC DSG 2014
- Imię:: Bartłomiej
- Podziękował: 204 razy
- Otrzymał podziękowań: 102 razy
Ładniutki
bez awaryjności życzę

----------------------------------------------------------
MOJE AUTO
---> viewtopic.php?f=9&p=301997#p301997 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 06.05.2021 zapraszam do oglądania
MOJE AUTO

-
- Użytkownik
- Auto:: Touran BKC 2004
- Imię:: grzesiek
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
Re: Czarny Cross
felgi mogły by nieco bardziej wystawać na zewnątrz... alee bardzo fajnie wygląda na gwincie i bardzo dobrze wyglądają te dokładki plastikowe coś jak w golfie GTI... super pomyśl tylko o dystansach żeby felgi wyszły trochę na zewnątrz... aaa felga też ok nie wiem jak się na tym jeździ bo ja przy 17 straciłem komfort jazdy... ale wszystko mu pasuje nic dodać nic ująć...
grzegomir
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
Re: Czarny Cross
z dystansami bede cos myslal szczegolnie na tylnej osi ale w crosie jest ten problem ze te nakladki plastikowe wystaja w srodku i kolo moze trzec ale w tygodniu bede robil przymiarke. Co do komfortu jak dla mniej nie jest najgorzej szczegolnie ze to kolejne auto na glebiegrzegomir pisze:felgi mogły by nieco bardziej wystawać na zewnątrz... alee bardzo fajnie wygląda na gwincie i bardzo dobrze wyglądają te dokładki plastikowe coś jak w golfie GTI... super pomyśl tylko o dystansach żeby felgi wyszły trochę na zewnątrz... aaa felga też ok nie wiem jak się na tym jeździ bo ja przy 17 straciłem komfort jazdy... ale wszystko mu pasuje nic dodać nic ująć...

-- 3 mar 2014, o 04:26 --
gwint nisko budzetowy Mts technix ale daje rade sprawdzony w touranie przez kogos innegoniko02 pisze:Bardzo ładnie wyglądaile opuściłeś? Jaki gwint? Jak się jeździ?

co do komortu nie jest najgorzej ale zona zauwazyla roznice hehe i zaraz bylo "i Tobie sie to podoba?" Na szczescie auto uzywam tylko w weekendy bo w tyg jezdze firmowka taka prace takze jak dla mnie idealne autko na wypady rodzinne