Fakt ... jestem

... nawet już Morza liznąłem

- słone jak zawsze.
Miałem problem z trafieniem z tą zasr..ą AM na andku - wyprowadził mnie przez las taką wstrętną drogą, że całe auto usyfiłem. Ale jest rozwiązanie jedźcie wzdłuż wybrzeża i od strony Morza (droga brukowa) będzie przystanek autobusowy i zejście na plaże nr 16 wtedy skręcamy wgłąb lądu (to chyba bardziej Rozewie anieżeli Jastrzębia Góra

. Jakieś 500 m mijając jednostkę marynarki wojennej

(gdzie na parkingu stał ślicznu Turek) wjeżdżamy w drogę gruntową i są oznaczenia ulic na skrzyżowaniach, nasza to Jastrzębia (druga w lewo) i wjeżdżamy w piękny wygruzowany podjazd do posesji (płakałem jak moje nowe Conti miały po tym jechać

) .
Ośrodeczek w miarę nowy, jednak zdjęcia z folderu przedstawione są w taki sposób, że wydaje się, że jest duży ... niestety rzeczywistość jest troszkę inna

. Domki na fotach wydawałoby sie znacznie większe ale ... na dole imprezki na kilka osób chyba nie da się zrobić ... lekko ciasnawo. Ale jest fajny taras który łączy większość domków z ławeczkami i kilka grilów na ośrodku.
Wyboru domku nie miałem

... raz są tu jacyś ludzie którzy od jutra się zaczną wynosić, a i powiedziano mi, że już sa porezerwowane

.
Co do zakupów i korzystania z bankomatu to trzeba latac do Władysłowowa ... bankomatu nie ma a sklep ... jesli to można nazwać sklepem jest ... zobaczycie jaki

- także zakupy po drodze.
Obiady po 13 zł - to nie problem ale

... dowożone są około 17tej codziennie na ośrodek.
Pościel jest, grzejnik jest, nie ma ręczników ... dla pytających papier w kibelku jest

. Łazienka całkiem przyzwoita.
TV LG ... micro

... jak i lodówka MICRO micro

... psyki stoją na zewnątrz

.
W miarę czysto i będzie zaje...to
p.s. fotki teraz raczej się nie uda ... środki domków znacie tylko je trzeba pomniejszyć

a ośrodek ciężko bo już ciemno ... .
WIATR OD MORZA WYGLĄDA ŚWIETNIE.
Pzdr. MArceliD