Sprawdzenie historii auta
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Sprawdzenie historii auta
Witam
Mam prośbę. Czy ktoś mógłby mi autko po vin sprawdzić. Nie mogę ustalić jaka skrzynia jest. W Etce wychodzą mi dwa rodzaje w spisie aut, a po vin nie mam możliwości dojść.
Jak bym dostał inne info na temat mojego autka to też będę wdzięczny. Piwo czeka.
Oto numerek WVGZZZ1TZ9W044735
W tym wątku proszę pytać TYLKO o historię auta na podstawie VIN (zarejestrowane wizyty w serwisach ASO, naprawy, przebieg itd.)
Mam prośbę. Czy ktoś mógłby mi autko po vin sprawdzić. Nie mogę ustalić jaka skrzynia jest. W Etce wychodzą mi dwa rodzaje w spisie aut, a po vin nie mam możliwości dojść.
Jak bym dostał inne info na temat mojego autka to też będę wdzięczny. Piwo czeka.
Oto numerek WVGZZZ1TZ9W044735
W tym wątku proszę pytać TYLKO o historię auta na podstawie VIN (zarejestrowane wizyty w serwisach ASO, naprawy, przebieg itd.)
Ostatnio zmieniony czw paź 10, 2013 10:34 przez Karjon, łącznie zmieniany 5 razy.
-
- Początkujący
- Auto:: Touran 1.9 AVQ, 2003
- Imię:: Robert
Prośba o spr. VIN
Witam.
Dołączam się do tematu. Chciałbym uzyskać dodatkowe informacje dotyczace mojego VW Touranka po VINie, ale ciężka sprawa, ktoś pomoże.
Podaję VIN WVGZZZ1TZ3W011585. Oczywiście nic za darmo. Prosze pisać na PRIV.
Pozdrawiam i dzięki.
Dołączam się do tematu. Chciałbym uzyskać dodatkowe informacje dotyczace mojego VW Touranka po VINie, ale ciężka sprawa, ktoś pomoże.
Podaję VIN WVGZZZ1TZ3W011585. Oczywiście nic za darmo. Prosze pisać na PRIV.
Pozdrawiam i dzięki.
-
- Specjalista
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Witam.
Ja sprawdzałem tutaj za 35 PLN wersja rozszerzona w ciągu 4 dni masz na skrzynce mailowej.
http://allegro.pl/sprawdz-oryginalny-pr ... 14310.html
Ja sprawdzałem tutaj za 35 PLN wersja rozszerzona w ciągu 4 dni masz na skrzynce mailowej.
http://allegro.pl/sprawdz-oryginalny-pr ... 14310.html
Szukajcie a znajdziecie.
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
wysłałem pw z namiarami... historię będziesz miał do godziny czasu... szybko i solidnie...arti_76 pisze:Podepnę się pod temat sprawdzenia VIN.
Dzisiaj dzwoniłem do lelka do Gliwic i dowiedziałem się że od 2 lat nie podają historii auta.
Nawet jeśli jestem jego właścicielem.
Też poproszę namiar na gościa od VINu.
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
Re: VIN numer
u mnie normalnie łapie ten numer, nie wiem co jest grane.Robertaku pisze:Cześc Aki
coś z tym numerem jest nie tak. GG mówi, że niema takiego może masz jakiś inny namiar.
Pozdrawiam
- PIOTREL
- Expert
- Auto:: 2.0 173Ps BMM mod 2008
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 64 razy
- Otrzymał podziękowań: 108 razy
Witam
Chciałbm prosić jak inni koledzy o podanie informacji wyczytanych z numeru VIN WVGZZZ1TZ8W0
Z góry dziekuję
Pozdrawiam
Piotrek
piotrel@konto.pl
Chciałbm prosić jak inni koledzy o podanie informacji wyczytanych z numeru VIN WVGZZZ1TZ8W0
Z góry dziekuję
Pozdrawiam
Piotrek
piotrel@konto.pl
Ostatnio zmieniony śr cze 28, 2017 14:30 przez PIOTREL, łącznie zmieniany 1 raz.