no wiesz... szkoda mi było i szukałem tylko Tourana ale jak było coś dobrego to szaleli z cenami, a ja szukałem tylko HIGHLINE'a... mam go teraz czały czas na oku wiec nie pozwole go skrzywdzić
- aktywowałem domykanie szyb z pilota bez trzymania przycisku...
- wyłaczyłem kontrolke od pasów bezpieczeństwa i to pikanie!
- wymiana wszystkich filtrów + olej
- wkońcu zrobiony Footwell z tyłu i oświetlenie "ambiente", zarąbisty efekt w nocy i zdjęcia moze w połowie oodają efekt...
- dołożone halogeny...
i taka liste modyfikacji chcialbym rowniez wykonac, za halogenki jak sie zabrales, nowy spojler czy samorobka?
pozostale funkcje to wyzsza matma?
i taka liste modyfikacji chcialbym rowniez wykonac, za halogenki jak sie zabrales, nowy spojler czy samorobka?
pozostale funkcje to wyzsza matma?
halogeny razem z kratkami przełożyłem plug&play z drugiego Touranka... jedynie instalacje robiłem sam... footwell wymagał jedynie czasu i troszke kabelkologi przy rozmieszczaniu tego ale temat do ogarnięcią w jeden wieczór przy
w polifcie też już założyłem oświetlenie Ambietne na tych samych diodach...
te halogeny da sie zaimpementowac bez wycianarki w spojlerze standartowym ?
pewnie zabawa z bordentz i kabelkami przelacznikiem wliczona w koszty, czy moze sa juz wyprowadzenia?
te halogeny da sie zaimpementowac bez wycianarki w spojlerze standartowym ?
przekładasz halogeny razem z kratkami i to wszystko, nic nie trzeba wycinać... miejsca do przykręcenia masz przygotowane standardowo...
Kris_Poland pisze:pewnie zabawa z bordentz i kabelkami przelacznikiem wliczona w koszty, czy moze sa juz wyprowadzenia?
+ ciągniesz do skrzynki bezpiecznikowej w przedziale silnika, - gdziekkolwiek, i tylko kabelek do wnętrza do włącznika świateł... i ot cała filozofia w kabelkach...
Dodi pisze:+ ciągniesz do skrzynki bezpiecznikowej w przedziale silnika, - gdziekkolwiek, i tylko kabelek do wnętrza do włącznika świateł... i ot cała filozofia w kabelkach...
I tak i nie... bo jeżeli będzie chciał mieć doświetlanie zakrętów albo z halogenów zrobić dzienne to musi się podpiąć pod bordnetza...