luigisq16 pisze:Ja przyjadę bez połowy auta. , konkretnie tylne fotele muszę zostawić w domu.
Ładuje sprzęt - nagłośnienie i cały osprzęt do tego, a nie zmieszczę się w kufrze. Niestety haka nie mam.
Może organizatorzy pomogą?
lub ktoś ma wolne miejsce i przejeżdża przez Dolny Śląsk?
A może nic nie brać ? Coś nasi organizatorzy się nie odzywają dla potwierdzenia.
organizatorzy pamiętają że ktoś miał wziąć nagłośnienie ale nie pamiętają kto, bo ten ktoś ma nick NIE do zapamiętania
z Wrocławia jedzie marcin975, skontaktuj się z nim, na 99% ci pomoże z transportem
Grześ pisze:Ewentualnie można jeszcze zorganizować zawody umiejętnego parkowania między przeszkodami- coraz węższymi...
Oczywiście tyłem...
Jestem za .. bez kosztow i dobra zabawa ... oarkuje każdy z rodzinki
o tak juz widze jak parkuje moja siostra haha / Junior
[ Dodano: Nie Kwi 28, 2013 01:02 ]
Tomas pisze:Kiedyś, w czasach Skody Fabii mój dealer robił samochodowy bieg przełajowy. Zabawa przednia, jechało się określony odcinek drogi w pętli, zaliczając na trasie rożne konkurencje np. jazda między pachołkami, pytania z wiedzy o Skodzie itp.
No ale wymaga to większego zaangażowania organizacyjnego i ludzkiego, więc na spot raczej odpada.
Bardzo fajny pomysl tez bym wystartowal gdyby odbylo sie to na jakiejs zamknietej drodze,
ew. jakiejs malo ruchliwej . / Junior
Tomas pisze:Kiedyś, w czasach Skody Fabii mój dealer robił samochodowy bieg przełajowy. Zabawa przednia, jechało się określony odcinek drogi w pętli, zaliczając na trasie rożne konkurencje np. jazda między pachołkami, pytania z wiedzy o Skodzie itp.
No ale wymaga to większego zaangażowania organizacyjnego i ludzkiego, więc na spot raczej odpada.
luigisq16 pisze:Ja przyjadę bez połowy auta. , konkretnie tylne fotele muszę zostawić w domu.
Ładuje sprzęt - nagłośnienie i cały osprzęt do tego, a nie zmieszczę się w kufrze. Niestety haka nie mam.
Może organizatorzy pomogą?
lub ktoś ma wolne miejsce i przejeżdża przez Dolny Śląsk?
A może nic nie brać ? Coś nasi organizatorzy się nie odzywają dla potwierdzenia.
a ten sprzęt to masz w Brzegu Dolnym? Może ja bym coś spróbował wziąć jeśli to w Brzegu Dolnym jest to "coś". Ale od razu mówię, że mój Touran będzie transportował 5 osób (w tym 3 kobity), a wszyscy wiemy jak one się pakują
rock4 pisze:a ten sprzęt to masz w Brzegu Dolnym? Może ja bym coś spróbował wziąć jeśli to w Brzegu Dolnym jest to "coś". Ale od razu mówię, że mój Touran będzie transportował 5 osób (w tym 3 kobity), a wszyscy wiemy jak one się pakują
po pierwsze na relingi możesz przyjąć jakieś 100kg
po drugie zobacz jak się Koreańczycy pakowali jak z Kaesong wyjeżdżali w zeszłym tygodniu, można?