Ogólnie ładny ale te dwururki z tyłu... dramat. Hak używasz? Bo jeśli nie, to też bym go wyrzucił no i chalapcze, skoro mówisz, że nieraz zahaczysz to zdejmij je, wdzięku auta nie dodają.
Jakie masz żarówki w postojowych? Bardzo mi się podobają
niestety, ale nie będę nic zmieniał bo taki się mi podoba jaki jest!!
Jeśli chodzi i żarówki to są to ledowe białe z canbusem, żeby nie pokazywały błędów
a pochwal się swoim Touranem, bo widzę że go nie prezentowałeś;/
No i dobrze, tobie ma się podobać, ile ludzi tyle gustów, ja tylko powiedziałem co o aucie sądzę (po to jest forum) swojego nie pokazywałem, bo to zwykła seria.
A powiedz mi jak z żywotnością tych ledów?
No i dobrze, tobie ma się podobać, ile ludzi tyle gustów, ja tylko powiedziałem co o aucie sądzę (po to jest forum) swojego nie pokazywałem, bo to zwykła seria.
A powiedz mi jak z żywotnością tych ledów?
Ja nie napisałem tego złośliwie, bardzo cenię sobie Twoje zdanie. Jeśli chodzi o ledy to już wiem 2 lata są założone i naraze się nie przepaliły, ale sam jestem ciekaw ile pociągnął:)
"ledowe białe z canbusem, żeby nie pokazywały błędów".Co to canbus??mi nie widzi ledów wcale;-//
z canbusem, czyli poprostu oszukuję magistrale że żarówka jest przepalona, ponieważ diody biorą mniej prąd a komputer tylkop po tym rozpoznaje czy żarówka jest spalona czy nie. Na allegro tego jest pełno z tego co zauważyłem: http://allegro.pl/listing.php/search?ca ... ce82fe39d8
Wydech już był, czy sam zmieniałeś? To jest ten produkt, który jest aktualnie dostępny na allegro?
Nie myślałeś, żeby zmienić dokładkę tylnego zderzaka i podnieść wydechy trochę w górę? Ja mam taką wizję w swoim.
175KM to sam program, czy mechanicznie też coś grzebane?