No i już mniej więcej wiem co i jak.
Wczoraj bardzo późnym wieczorem z Chellesem testowaliśmy u niego w autku moje radio RNS-315 (autko to polift z kolorowym licznikiem i kierownicą z polifta czyli z 8 plastikowymi przyciskami).
Radyjko od razu zadziałało dobrze w autku Chellesa czyli dobrze współpracowało z kolorowym licznikiem i z kierownicą 8 przyciskową.
W liczniku wyświetlane były wszystkie komendy czy opcje, a na kierownicy działały przyciski np. przyciszanie/pogłaśnianie, do tego sprawdziliśmy nawigację, która wyświetlała drogę na kolorowym liczniku, sprawdziliśmy również zestaw Bluetooth który od razu się sparował z moim telefonem na Androidzie (ja mam 4.1.2) i wszystko działało ok, czyli przerzucił książkę z telefonu, historię połączeń itp., nie sprawdziliśmy tylko czy działa tylna kamera bo miałem w radyjku wyłączoną tę opcje, a nie miałem VCDS-a 12.12 żeby włączyć rozpoznawanie kamery w radiu.
Jak widać najnowsze radyjko RNS-315 (3C8...) działa dobrze tylko (czytaj wyświetla informacje na dużym Fis-e i działają przyciski na kierownicy) z kolorowym licznikiem ale nie musimy mieć do tego kierownicy z 12 przyciskami, spokojnie w konfiguracji z kolorem może być kierownica 8 przyciskowa.
Na wyświetlaczu licznika widać sparowany mój telefon w sieci PLAY.
No to ja już wiem co mnie czeka w najbliższej przyszłości He He
P.S. Wielkie podziękowania dla Chellesa że znalazł chwilę czasu
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa