Kupiłem 200 zł.
na Allegro znalazłem takie 2
za 95 zł. szt.
za 135 zł. szt.
oczywiście plus koszt przesyłki.
Świecą BARDZO jasno.
W Piątek montaż.

Ps.
Znalazłem jeszcze opis:
DIODOWA LAMPA JAZDY DZIENNEJ FT-30
LAMPA W SYSTEMIE STANDBY
LAMPA Z HOMOLOGACJĄ!
E9 00-RL 8037
12-36V
3,7W
Lampa FT-030 wykonana jest w oparciu o zastosowanie elektroluminescencyjnych źródeł światła diody LED, dzięki czemu udało się osiągnąć wysoką energooszczędność z zachowaniem parametrów świetlnych przez okres nawet do 100.000 h pracy. Lampa dzięki zastosowanym układom zasilającym spełnia wszystkie przepisy prawne zawarte w ECE-R87.
intensywność światła reflektora do jazdy dziennej od 400 do 800 cd,
minimalna powierzchnia świetlna każdej lampy 20 cm2,
automatyczne włączanie świateł dziennych równocześnie z rozruchem pojazdu,
włączanie i wyłączenie świateł dziennych bez użycia dodatkowych narzędzi,
automatyczne wyłączenie świateł dziennych przy włączeniu świateł mijania.
Typ: lampa jazdy dziennej,
Światło: białe LED,
Zasilanie: 12V, 24V,
Zastosowanie: lampa do jazdy dziennej,
Funkcja lampy: światło dzienne,
Standard LED: 3 DIODY,
PRZEWĂD 3,5M
Informacje nt. podłączenia lampy DRL
Wykonanie prawidłowego podłączenia elektrycznego lampy DRL zapewni komfort jej użytkownikowi, a również oszczędzi czas i pieniądze przeznaczone na montaż dodatkoweych włączników itp. Lampa DRL została wyposażona w długi przewód zasilający, który umożliwia połączenie z instalacją elektryczną pojazdu bezpośrednio w skrzynce bezpieczników. Dzięki temu możemy wykorzystać już istniejące zabezpieczenia elektryczne pojazdu.
Kolor biały: masa pojazdu
Kolor czerwony: zasilanie lampy DRL, po ustawieniu kluczyka w pozycji: ZAPŁON, pojawia się na nim napięcie (+12V - +36V). Następuje włączenie lampy DRL
Kolor czarny: Przewód sterujący, podłączony do obwodu oświetlenia pozycyjnego pojazdu (+12V - +36V, następuje wyłączenie lampy DRL)