Poszukiwania instrukcji-RNS 310
- vr_6
- Przeglądacz
- Auto:: 1.6 tdi DSG,CR,2011r.
- Imię:: Artur
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 13 razy
Poszukiwania instrukcji-RNS 310
Poszukuje bezskutecznie instrukcji w jezyku polskim do Rns 310.Moze ktos posiada namiary na cos takiego?
- vr_6
- Przeglądacz
- Auto:: 1.6 tdi DSG,CR,2011r.
- Imię:: Artur
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 13 razy
Dzieki serdeczne za dobre chęci RNS 300 od 310 troszke sie roznią wiec zaczekam moze Lyjocheles pisze:LyjoLYJO pisze:vr_6, będę wiedział jutro czy mam coś w domu to dam znać.
JAk nie znajdziesz to zeskanuję koledze swoją intrukcję - mała zmiana mam rns ale 300 jakby interesowała to info na PW
cos podesle.
Swoja drogą nie myslałem ze bedzie taki problem z wyszukaniem instrukcji,z mapami nie ma problemu są aktualne i bez problemu mozna je pobrac
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Patrzyłem przy okazji na alledrogo ale chcą min 30 do 50 zeta. Przejrzyj może dokładnie forum elektroda.plvr_6 pisze:Dzieki serdeczne za dobre chęci RNS 300 od 310 troszke sie roznią wiec zaczekam moze Lyjocheles pisze:LyjoLYJO pisze:vr_6, będę wiedział jutro czy mam coś w domu to dam znać.
JAk nie znajdziesz to zeskanuję koledze swoją intrukcję - mała zmiana mam rns ale 300 jakby interesowała to info na PW
cos podesle.
Swoja drogą nie myslałem ze bedzie taki problem z wyszukaniem instrukcji,z mapami nie ma problemu są aktualne i bez problemu mozna je pobrac
[/list]