Instalacja radiowa Touran 2005 rok
-
- Specjalista
- Auto:: Touran Higline 2.0 BKD
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 66 razy
Instalacja radiowa Touran 2005 rok
Nie bardzo znam się na elektronice,więc zapytam może ktoś temat przerabiał.W oryginale miałem dużą navi MDF 2 bodajże,zmieniłem sobie na taką podrabiane RNS 510 Gold Editions.Miało być plug& play ,a okazało się że trzeba trochę przerabiać.Teraz zmieniłem radio na Dynavin D99(radio sprawdzone przez kolegę Lyjo), u niego w aucie grało bez żadnego problemu a u mnie? okazało się że nie działa sterowanie z kierownicy,pin zasilający jest w innym miejscu i znowu trzeba przerabiać.. Czy były jakieś zmiany w instalacji vw? czy u mnie ktoś kiedyś coś przerabiał ? bo już sam nie wiem o co chodzi..
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Instalacja radiowa Touran 2005 rok
Pytanie troszeczkę na inny temat a będziesz sprzedawał tego RNS 510 ?morfeusz33 pisze:Nie bardzo znam się na elektronice,więc zapytam może ktoś temat przerabiał.W oryginale miałem dużą navi MDF 2 bodajże,zmieniłem sobie na taką podrabiane RNS 510 Gold Editions.Miało być plug& play ,a okazało się że trzeba trochę przerabiać.Teraz zmieniłem radio na Dynavin D99(radio sprawdzone przez kolegę Lyjo), u niego w aucie grało bez żadnego problemu a u mnie? okazało się że nie działa sterowanie z kierownicy,pin zasilający jest w innym miejscu i znowu trzeba przerabiać.. Czy były jakieś zmiany w instalacji vw? czy u mnie ktoś kiedyś coś przerabiał ? bo już sam nie wiem o co chodzi..
-
- Specjalista
- jarry
- Władca postów
- Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
- Imię:: Rołbert
- Podziękował: 584 razy
- Otrzymał podziękowań: 828 razy
sterowanie z kiery idzie po CANie, pytanie co i jak rozumie radio, pytanie raczej do sprzedawcy radia...
pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
-
- Specjalista
Jarry chodzi mi o to że to radio bez problemu grało u Lyjo ,chodziła sterowanie z kiery,a u mnie trzeba robić jakieś modyfikacje.Chodzi mi to czy VW robiła jakieś modyfikacje instalacji radiowej? ja mam rok 2005, Lyjo ma 2004.U niego chodzi pulg&play a u mnie.jarry pisze:sterowanie z kiery idzie po CANie, pytanie co i jak rozumie radio, pytanie raczej do sprzedawcy radia...
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
A może inaczej - spytaj się Lyjo co modyfikował u siebie.morfeusz33 pisze:Jarry chodzi mi o to że to radio bez problemu grało u Lyjo ,chodziła sterowanie z kiery,a u mnie trzeba robić jakieś modyfikacje.Chodzi mi to czy VW robiła jakieś modyfikacje instalacji radiowej? ja mam rok 2005, Lyjo ma 2004.U niego chodzi pulg&play a u mnie.jarry pisze:sterowanie z kiery idzie po CANie, pytanie co i jak rozumie radio, pytanie raczej do sprzedawcy radia...
-
- Specjalista
Z tego co z nim rozmawiałem to nic nie modyfikował właśnie.Myślę że różnica jest u mnie w instalacji.Poprzednie radio też miało być plug&play i też nie byłocheles pisze:A może inaczej - spytaj się Lyjo co modyfikował u siebie.morfeusz33 pisze:Jarry chodzi mi o to że to radio bez problemu grało u Lyjo ,chodziła sterowanie z kiery,a u mnie trzeba robić jakieś modyfikacje.Chodzi mi to czy VW robiła jakieś modyfikacje instalacji radiowej? ja mam rok 2005, Lyjo ma 2004.U niego chodzi pulg&play a u mnie.jarry pisze:sterowanie z kiery idzie po CANie, pytanie co i jak rozumie radio, pytanie raczej do sprzedawcy radia...
-
- Specjalista
-
- Specjalista