Problem z odpaleniem
- EWITOM
- Początkujący
- Auto:: Touran Cross 1,9 td dsg
- Imię:: Tomasz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Problem z odpaleniem
Witam też miałem być na zlocie ale mój Turanek rano nie chciał współpracować i musiałem zawieś go do serwisu odebrałem go dopiero o 20tej.Dla zainteresowanych filmik http://www.youtube.com/watch?v=2b82ClmD ... e=youtu.be
Ostatnio zmieniony sob sty 28, 2012 17:54 przez EWITOM, łącznie zmieniany 1 raz.
- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
GASIOR997, kontrolka EOBD się paliła,bo miał problem z odpalaniem i pewnie jakiś błąd się zapisał.
Kontrolka tempomatu się świeci,bo zapewne ma włączony tempomat na manetce-ot cała tajemnica..
Kontrolka shift-lock się świeci,bo puścił hamulec.
Także wszystko jest ok z kontrolkami.
Druga sprawa,to nikt nie dodawał gazu,ani na moim filmiku,ani naTom'a. Sterownik sam dodaje gazu przy niskich temperaturach przy odpalaniu,czasami nawet do 2tyś,ale praktycznie zaraz schodzą do 1000-1200. Także też jest wszystko OK
Kontrolka tempomatu się świeci,bo zapewne ma włączony tempomat na manetce-ot cała tajemnica..
Kontrolka shift-lock się świeci,bo puścił hamulec.
Także wszystko jest ok z kontrolkami.
Druga sprawa,to nikt nie dodawał gazu,ani na moim filmiku,ani naTom'a. Sterownik sam dodaje gazu przy niskich temperaturach przy odpalaniu,czasami nawet do 2tyś,ale praktycznie zaraz schodzą do 1000-1200. Także też jest wszystko OK
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy