VW Caddy 1.9 TDi BLS 147km 2007r. Malibublau
-
- Kandydat
- Auto:: Caddy 1.9 TDi
- Imię:: Arek
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Re: VW Caddy 1.9 TDi BLS 147km 2007r. Malibublau
Na dniach wleca z Tourana tylko chciałem bez kierunków i widzę ze takich mało. Temat malowania zakończyłem wiec będą w karbonie tak jak znaczki. Myślę dalej czy kleić te pasy czarne na dole drzwi, musze zrobić próbne naklejenie. Ktoś z Łódzkiego ogarniajacy temat kodowania vcds chciał by sie podjąć kilku kwestii związanych z autem? Bo dla.mnie dalej ten temat pozostaje czarna magia 

- poldiver
- Zaawansowany
- Auto:: Caddy 1.6TDI 2011
- Imię:: Kuba
- Podziękował: 30 razy
- Otrzymał podziękowań: 71 razy
- Kontakt:
Nic trudnego. Gdybyś przejeżdżał przez Brzeziny, odezwij się na priva, spróbujemy podziałać.Aro5 pisze:Ktoś z Łódzkiego ogarniajacy temat kodowania vcds chciał by sie podjąć kilku kwestii związanych z autem? Bo dla.mnie dalej ten temat pozostaje czarna magia
-
- Kandydat
Mogę przyjeżdżać codziennie. Nawet nie wiem jaki mam moduł komfortu czy cos i czy mogę zacząć doposażenie w tempomat, komputer, sterowanie z kierownicy.
- poldiver
- Zaawansowany
- Auto:: Caddy 1.6TDI 2011
- Imię:: Kuba
- Podziękował: 30 razy
- Otrzymał podziękowań: 71 razy
- Kontakt:
-
- Auto:: Touran 2,0 tdi 2003
- Imię:: Rafał
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Łuki 82
- Przeglądacz
- Auto:: 1,9 TDI AVQ Trendline 03
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 47 razy
- Otrzymał podziękowań: 22 razy
-
- Kandydat
Żeby nie było, że nic nie robię
Autko generalnie śmiga, co prawda nie robię jakiś ogromnych przebiegów, ale wszystko dzieje się bez awarii, nie licząc dwumasy którą wczoraj wymieniłem w komplecie z lozyskiem, sprzeglem i uszczelniaczem wału. Regeneracji wymaga turbo, za które biorę się na początku przyszłego roku. Od momentu złożenia samochodu za wiele nie modernizowałem, zająłem się testowaniem kosmetyków, ostatecznie samochód przed zimą wyglinkowałem, potraktowałem cleanerem Dodo Juice Lime Prime, następnie nałożyłem politure Poorboy's White Diamond Glaze, po czym zaaplikowałem dwie warstwy sprawdzonego wosku Collinite 476s, efekt moim zdaniem był świetny, później nadeszły chlapy, śniegi, mrozy i od miesiaca nawet nie umyłem auta, a kropelkowanie i tak następuje naprawdę porządnie. W międzyczasie przeprowadziłem się, w miejsce, gdzie wszedłem w posiadanie pierwszego w swoim życiu garażu, w którym mogłem się spokojnymi wieczorami zając dłubaniem, tak więc na pierwszy ogień poszła modernizacja nagłośnienia, drzwi miałem już wygłuszone, radio RCD 310 z którego nie mogłem nic wskrzesac dlatego jego miejsce zastapiła jednostka Alpine CDE-190r, położyłem nową instalację pod odseparowany zestaw na przód, mianowicie głośniki które wybrałem to Helix B62C.2, głośnik basowy to Hertz DS 30.3 1000W w zamkniętej skrzyni, wszystko pod nieco słabym piecem MacAudio MPX4000, mimo niego po odpowiedniej regulacji gra to na moje ucho całkiem przyjemnie. W międzyczasie wrzuciłem ksenony. Na ten rok modyfikacje są zakończone, czas na pieniężny relaks, a na drugi rok mam zamiar wygłuszyć kompleksowo całe auto, łacznie z nadkolami, grodzią, komorą silnika, dachem, drzwi tylne, klapę, generalnie całe auto ponieważ brakuje mi komfortu i jest dość głośno w aucie. Planuje również zmianę felg na 19 bądz 20 cali, gdyby ktoś miał chrapkę na moje felgi zapraszam na PW
Na pewno zmienie również wzmacniacz i woofery w drzwiach, wydają mi się za słabe. Na pewno doposażę w tempomat, komputer pokładowy, footlight i kilka vcdsowych bajerów. Myślę również o troszkę mniejszym prześwicie
Pozdrawiam was i dziękuje za miłe słowa odnośnie auta 

-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię:: Marcin
No No nieźle zadbany egzemplarz
Ten niebieski ma coś w sobie
Koło 19cali
grube plany, będę obserwował na bieżąco

- karolek_ust
- Specjalista
- Auto:: Jetta A2
- Imię:: Karol
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 94 razy
Kolorek robi robotę , a nie myślałeś o swapie frontu ? Jaka cena jak na sell napisz na PW
Vento - Golf III - Astra G - Toledo 1M - Passat B5FL - Touran 1T1 - Jetta A2 - Touran 1T3 - A4 B8 -
-
- Kandydat
Szczerze mówiąc nie myślałem, lubie wyzwania, a zrobienie coś z tego frontu bylo i jest o wiele ciekawsze niż przełożenie
aktualnie rozglądam sie za Scirocco i tam natomiast tylko i wyłącznie mam w ewentualnych planach swap całego lakieru z Rki 

- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Bardzo fajny
Musisz się kiedyś pojawić w Łodzi na spocie