]Dołożyłem koni, czujniki cofania, przyciemnione szyby, owiewke na dachu, chlapacze, deflekctory na czterech szybach, ksenony. W miejscu na p/mgielne zamontowałem światła do jazdy dziennej LED, zaciski pomalowałem na niebiesko bo Bluemotion, dokupiłem roletę w Polsce, nowy wyświetlacz do radia , bo był kompletnie zniszczony radio rcd 510, alusy 17" z Audi, tylne opony wyższe, LED wewnątrz, i na zewnątrz,zestaw Parrot CK3100, Video Rejestrator. Kupiłem też bagażnik na dach, tylko czeka na lakier razem z przednim spojlerem, kupiłem skórę do obszycia kierownicy, nakładki aluminiowe na przełączniki, a czekam na nakładki na przyciski schowków nad głową. Kupiłem to autko od cyganów Irlandzkich z Dublina, co już samo w sobie było duuuużym ryzykiem

Wczoraj nakleiłem winylową folię ochronną na zderzak, i obszyłem kierownicę skórą. Chromowana listwa na krawędzi bagażnika. Na szybie naklejka "Baby STIG on board", na dodatkowym świetle STOP czarna naklejka z zostawionym napisem "Touran" (super sprawa z Ebay) a na zderzaku czaszka w masce p/gazowej z logo VW a propos "LOW EMISION"

Przyśpieszenie 0-100km/h.... Jeszcze tego samego dnia

WITH VW TO THE END

Aaaaa...Byłbym zapomniał. Dostanie też czarny, chyba matowy dach, ale z kolei z połyskiem wyglądałby jak z sunroof, więc kurcze nie wiem.... Tylko skąd na to wszystko kasy nabrać ???????????