Romeczek pisze:Odnosnie drzwi, czy pozostale Ci sie otwieraja(tylne i klapa bagaznika)
Jezeli nie to sproboj DWUKROTNIE nacisnac na pilocie przycisk otwarcia, moze masz tak zaprogramowane ze jak przycisniesz raz to tylko otwieraja sie drzwi od strony kierowcy a pozostałe masz zamkniete(ja tak mam w moim autku)
Wczoraj wracając z łowów zaryglowałem drzwi od środka i od tego się zaczeło. Wcześniej z pilota otwierał i zamykał wszystkie. Później ten problem więc zszedłem do auta zaryglowałem się znowu od środka i kilka razy odryglowałem. Zadziałało... do dzisiaj

Znowu tylko prawe drzwi pasażera są zablokowane. Inne otwierają się po jednym naciśnięciu na pilocie. Nie ma się co oszukiwać - trza robić
-- N gru 29, 2013 13:04 --
Z tym zamkiem to jakieś jaja są. Jak próbuję je otworzyć od środka bądź z zewnątrz to blokada jak przy centralnym. Poczytałem na forum i wiem czego muszę spróbować.
Nie chciałem nowego tematu zakładać więc zapytam tutaj: potrzebuję zestaw zaślepek do tylnich pasów (3 sztuki). Nie wiem czy szukać oryginałów czy jakieś zamienniki na necie to będzie to samo. Ma ktoś może na zbyciu coś takiego?
-- Cz sty 30, 2014 17:32 --
Nie znalazłem na forum więc wrzucam w swoim temacie.
Jakby nie patrzył zaraz wiosna i chciałbym trochę zadbać o autko na zewnątrz i w środku. O ile z demontażem siedzeń i innych części nie powinno być problemu to chciałbym chyba komuś zlecić polerkę. Znacie/polecacie kogoś z małopolski/śląska? Na jakie koszta się przygotować? Chodzi mi głównie o odświeżenie lakieru i jego zabezpieczenie. Nie znam się na tym totalnie stąd moje pytanie
-- So mar 01, 2014 18:00 --
Świeżynki po myciu:
a idziemy w kierunku takim
-- Cz cze 05, 2014 14:32 --
Stan na dzisiaj.
Ładna pogoda więc zdjęcie poszło
ps. nie. lampy są tego samego koloru. światło musiało oszukać super-obiektyw w telefonie
-- Pt lip 04, 2014 06:59 --
U mnie wczoraj wymieniłem rozrusznik i światła we wnętrzu na LED.
Nie mogę pojąć czemu nie zrobiłem obydwu rzeczy wcześniej - autko pali jak nowe i nie ma szarpnięć jak to miało miejsce wcześniej.
Przez montaż oświetlenia LED zachorowałem na footwella co by uwieńczył całość. Ale to pewnie przyszły miesiąc
-- So lip 05, 2014 18:55 --
Dziś potestowałem swój telefon
youtu.be/cNYOiYNTwCA
-- Wt kwi 21, 2015 22:25 --
Koledzy będę brał się pomału za naprawę felg, a z uwagi na to, że fundusze liche to muszę ratować te 16", które mam.
Mam już mętlik w głowie z kolorami, ale podsyłam do oceny 4 opcje.