Zarówki
-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
Zarówki
Mam turana 07 lampy z przodu z soczewką chciałbym zmieni zarowki coś na blu-xenon moze polecicie jakies dobrej firmy z ładnym efektem....? a drugie pytanie podswietlenie w podsowitce jak wyciagnąc te lampki ...?
z gory dziekuje
z gory dziekuje
- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
Narva Range power white h7... Zobacz w temacie o moim touranie.Ostatnio je kolejny raz zakładałem i efekt jest zdecydowanie xenonowylukas69 pisze:Mam turana 07 lampy z przodu z soczewką chciałbym zmieni zarowki coś na blu-xenon moze polecicie jakies dobrej firmy z ładnym efektem....
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy 

- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Też polecam. W miarę tanie i dobrze świecą, z tym, że no opakowaniu napisane - nie do stosowania w EU.Muti pisze:Narva Range power white h7... Zobacz w temacie o moim touranie.Ostatnio je kolejny raz zakładałem i efekt jest zdecydowanie xenonowy
Efekty na zdjęciach w moim temacie.
[ Dodano: Pon Maj 28, 2012 15:17 ]
LED CAN BUS - musi być.
Oświetlenie lewej i prawej strony pasażera takie, jak postojówki (2szt)
Postojówki (2szt)
Środkowa i bagażnik - 41mm z radiatorem (2szt)
Schowek klimatyzowany - 31mm z radiatorem (1szt)
Słoneczniki, kopertówki w drzwiach, 2 rząd i klapa bagażnika - 36mm z radiatorem (8szt)
Na allegro jest tego bardzo dużo, ja wybierałem najtańsze pod względem ceny i wysyłki i jestem zadowolony.
Jak chcesz zobaczyć eekty, to zobacz mój temat w podpisie.
- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
ptomek2, maja filtr UV(bezpieczne dla plastików),moc mają normalną 55W,a policja jak policja
Nigdy nie pytali,a jakby co to pokazujesz od boku,że to są zwykłe H7,a większość ma dopuszczenie,także nie sprawdzają dalej
Ale i tak zawsze mam w bagażniku w zapasie zwykłe i jakby co to 2minuty i zmienione. 

Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy 

- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Ja się pod tym podpisuję.Muti pisze:ptomek2, maja filtr UV(bezpieczne dla plastików),moc mają normalną 55W,a policja jak policjaNigdy nie pytali,a jakby co to pokazujesz od boku,że to są zwykłe H7,a większość ma dopuszczenie,także nie sprawdzają dalej
Ale i tak zawsze mam w bagażniku w zapasie zwykłe i jakby co to 2minuty i zmienione.
Co do Can BUS, to wczoraj szukałem NIE CAN BUS-ów z radiatorem i nie znalazłem.
Spotkałem się z takim przypaddkiem, że środkowa z przodu bez radiatora żarzy się cały czas i do tego mryga przy zapalonym silniku, a z radiatorem tego nie ma, dlatego stwierdziłem, że wszystkie kupuje z radiatorami.