Touran Klub Polska - Profil na Facebooku
- admin
- Władca postów
- Auto:: Touran
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
LYJO, ja założyłem profil, ale nie bardzo wiem co tam ustawiać, bo jestem mało facebookowy
Z tego co wiem to jest tam taka opcja jak "ustaw nowego administratora" czy coś podobnego, jeżeli jesteś w stanie ogarniać ten profil to Cię ustalę adminem.
Dodatkowo można wrzucić na głównej stronie forum jakiś link do profilu TKP na FB
Z tego co wiem to jest tam taka opcja jak "ustaw nowego administratora" czy coś podobnego, jeżeli jesteś w stanie ogarniać ten profil to Cię ustalę adminem.
Dodatkowo można wrzucić na głównej stronie forum jakiś link do profilu TKP na FB
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Eljot pisze:Dzięki za "gadanego"!
Chętnie popiszę jak ktoś zapoda temat o czym.
Ba, nawet wierszyk uchędorzę jak trzeba będzie, ale na administrowanie, to jak już nieraz pisałem- nie nadaję się totalnie.
Serio proponuję swoją pomoc!
Tam nie ma co administrować. Wiem, bo sam mam jedną stronę na FB.
Chodzi oto, żeby coś tam się działo.
Można zrobić np galerie naszych aut itp.
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
Brak było tak chętnego jakim Ty się okazałeś...

Edit:

Edit:
LYJO pisze:No i bardzo dobrze, ze ktoś się sam zgłosił.
Tomas, bierz do pomocy rock4 i Eljota i jazda z tym koksem
Ostatnio zmieniony ndz mar 18, 2012 19:56 przez Eljot, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
Fejsbuk
Jak się okazało mamy profil na fejsbuku. Mało się na nim dzieje więc zgłosiłem swój akces do administrowania profilem. I tak oto jestem adminem.
Na początek proszę o zdjęcia. Galeria praktycznie nie istnieje, więc czas to zmienić. Przysyłajcie mi fotki Waszych autek na tomek.wlkp@interia.pl, podpiszcie tak jak chcecie żeby na FB bylo podpisane.
Na początek tyle. Czekam na Wasze sugestie i pomysły.
Link do profilu http://www.facebook.com/touranklub?ref=tn_tnmn
[ Dodano: Nie Mar 18, 2012 20:50 ]
Chciałbym zaproponować pewną zasadę. Otóż, jeżeli nie wyrazicie sprzeciwu to chciałbym uzyskać ogólną zgodę na wykorzystywanie zdjęć robionych przez Was i udostępnionych na forum. Taka zgoda pozwoli mi na bieżąco tworzyć galerię. Każde zdjęcie będę podpisywał nickiem z forum, chyba że ktoś życzy sobie inaczej.
Jeżeli ktoś nie zgadza się z tą propozycją i nie wyraża zgody na wykorzystywanie zdjęć proszę o pw. Jeżeli sprzeciwu nie będzie uznam, że mogę te zdjęcia używać.
Na początek proszę o zdjęcia. Galeria praktycznie nie istnieje, więc czas to zmienić. Przysyłajcie mi fotki Waszych autek na tomek.wlkp@interia.pl, podpiszcie tak jak chcecie żeby na FB bylo podpisane.
Na początek tyle. Czekam na Wasze sugestie i pomysły.
Link do profilu http://www.facebook.com/touranklub?ref=tn_tnmn
[ Dodano: Nie Mar 18, 2012 20:50 ]
Chciałbym zaproponować pewną zasadę. Otóż, jeżeli nie wyrazicie sprzeciwu to chciałbym uzyskać ogólną zgodę na wykorzystywanie zdjęć robionych przez Was i udostępnionych na forum. Taka zgoda pozwoli mi na bieżąco tworzyć galerię. Każde zdjęcie będę podpisywał nickiem z forum, chyba że ktoś życzy sobie inaczej.
Jeżeli ktoś nie zgadza się z tą propozycją i nie wyraża zgody na wykorzystywanie zdjęć proszę o pw. Jeżeli sprzeciwu nie będzie uznam, że mogę te zdjęcia używać.
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Ja nie widzę, przeszkód, żeby wykorzystać zdjęcia ze spotów na Śląsku.
Było już ich 5 więc możesz brać z forum..
Taka propozycja do tego dużego auta na forum.
Zmień jego niemiecką rejestracje na coś klubowego.
Możesz też zrobić galerię z gadżetami
ale to porobie ładne fotki i Ci podrzuce.
Co do spotów, to myślę, że można te relacje, które piszemy tez wrzucać, żeby było widaćże nie samym zdjęciem fejsbuk stoi
Było już ich 5 więc możesz brać z forum..
Taka propozycja do tego dużego auta na forum.
Zmień jego niemiecką rejestracje na coś klubowego.
Możesz też zrobić galerię z gadżetami
Co do spotów, to myślę, że można te relacje, które piszemy tez wrzucać, żeby było widaćże nie samym zdjęciem fejsbuk stoi