To jest temat TYLKO do składania zamówień, wszelkie pytania i sugestie proszę pisać w wątku:
*** Auto Flaga Touran Klub ***
Wzór który wybraliśmy w głosowaniu wygląda tak:

Firma którą wynalazł kolega rumun_58 wykonuje takie flagi po 12zł, poniżej zrzut z oferty na portalu aukcyjnym, podane są m.in. wymiary:

Jak zwykle myślałem jakby tu zaproponować Wam Drodzy szczególną cenę

Cena flagi dla nas to 6zł !!! + koszt wysyłki 7zł (tak tak, wiem trudno uwierzyć ale to prawda, możecie mieć tę flagę za pół ceny)
Zamówienie robimy w trzech prostych krokach:
1. Wpisujcie proszę w tym wątku ile sztuk zamawiacie.
2. Dane do wysyłki proszę przesyłać na mojego maila (w moim podpisie guziczek [email] ) - BARDZO PROSZĂ NIE WYSYŁAĂ INFORMACJI PRZEZ PW !!!
W emailu proszę podać ilość zamawianych sztuk (ponieważ są Lewe i Prawe to proszę to zaznaczyć, np. 2 sztuki (L+P), lub 2 sztuki Lewe, lub 2 komplety (przez komplet rozumiemy L+P), adres do wysyłki i WAŻNE swój nick z forum. W temacie proszę wpisać "FLAGA TKP". W odpowiedzi otrzymacie maila z numerem konta do wpłaty.
3. Wpłata na podane konto.
Oferta ważna do odwołania, nie ma na razie żadnego terminu do którego należy złożyć zamówienie. Technicznie to ja wykładam pieniądze na flagi i zamawiam partię od allegrowicza "dirtyray2". Sukcesywnie w miarę spływu zamówień będę wysyłał flagi zamawiającym. Jak się partia skończy to znowu domówię u producenta, jeśli cena się zmieni (a wiadomo że raczej wszystko drożeje niestety) to kolejna partia będzie w nowej cenie.
Wysyłka rozpoczęta 21.12.2011
Stan zamówień i wpłat: