Dziwne odgłosy z lewej strony
- Kami
- Użytkownik
- Auto:: VW Touran 2005,
- Imię:: Kami
- Podziękował: 6 razy
Dziwne odgłosy z lewej strony
Witajcie ,jeśli możecie to pomóżcie:) Jak odpalę silnik słychać spod maski taki odgłos jak by takie strzelanie metaliczne,kurde ,przypomina mi to jakby iskry strzelały,wydawało mi sie właśnie że jest jakieś zwarcie czy coś ,zaglądałam do silnika ale prócz tego odgłosu nic sie nie dzieje. Nie pokazuje się żadna kontrolka ani nic. nie wiem czy to taki urok Tourusia? spróbuje to nagrać ale czy to wyjdzie? i jak to wkleić:( a dodam że odgłos odchodzi z mojej lewej jak stoje przodem do auta.
Ostatnio zmieniony wt paź 25, 2011 17:45 przez Kami, łącznie zmieniany 1 raz.
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 114 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
Kolezanko, wybacz, ale nie od dzis na forum jestes a temat razi w oczy jak cholera. Poprawiłem, ale zeby mi to bylo ostatni raz.
Po drugie to webasto jest po PRAWEJ stronie, nie po lewej , nawet w angliku (jak ktos ma przerobionego). Jedno co moze byc to rura wydechowa która idzie na środek auta mniej więcej na wysokości polowy przednich drzwi. Ale to albo dymi, albo para leci albo nie chodzi. Wszytskie inne pompki obiegu wody, zawory są po PRAWEJ stronie w okolicy przedniego nadkola.
Po drugie to webasto jest po PRAWEJ stronie, nie po lewej , nawet w angliku (jak ktos ma przerobionego). Jedno co moze byc to rura wydechowa która idzie na środek auta mniej więcej na wysokości polowy przednich drzwi. Ale to albo dymi, albo para leci albo nie chodzi. Wszytskie inne pompki obiegu wody, zawory są po PRAWEJ stronie w okolicy przedniego nadkola.