Witam
- KriSSo
- Specjalista
- Auto:: Golf MK7.5 variant
- Imię:: Kris
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
- Kontakt:
Witam
Witam wszystkich Forumowiczów. Klikam ze Szczecina, śmigam jeszcze przez moment Golfikiem, lecz wkrótce stanę się posiadaczem rodzinnego Tourana, więc postanowiłem co nieco o nim poczytać już teraz. Pozdrawiam wszystkich.
- KriSSo
- Specjalista
- Auto:: Golf MK7.5 variant
- Imię:: Kris
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
- Kontakt:
Cześć Sajrus de wajrus
. Ta, ta sama. No ale, kto wie, czy nie wskoczy jednak Laguna III 2.0 dCi, bo w takiej cenie proponują, że ....... facet w salonie mówi "130 za tourana chcą? Daj mi Pan te 130, a w zamian dam wypasioną lagunę, a Clio dla żony gratis". I faktycznie, kurczę, wersja BOSE, ze wszystkim, dosłownie za 92 patyki - wyprzedaż rocznika, stoi w salonie do wzięcia od ręki. Skonfigurowany przeze mnie touran to 130 000 pln. Muszę szybko decyzję podjąć, bo któryś trzeba zamówić lada dzień.

- Cyrus
- Zaawansowany
- Auto:: 1.9 TDI 105 DSG
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
KriSSo ale gleby nie zapodasz co
Ja właśnie pożegnałem stajnie Renault. Po kilku latach ( 2002 70 000 - 2011 9500) za moją Lagunę II dostałem 9 500,- . Ceny Renaty lecą na łeb i to mnie odstraszyło od Renault. Francuzi zawsze wyposażają swoje samochody na max a Niemcy sam widzisz za wszystko trzeba dopłacić co powoduje już sporą kasę.
Powodzenia w zakupie

Ja właśnie pożegnałem stajnie Renault. Po kilku latach ( 2002 70 000 - 2011 9500) za moją Lagunę II dostałem 9 500,- . Ceny Renaty lecą na łeb i to mnie odstraszyło od Renault. Francuzi zawsze wyposażają swoje samochody na max a Niemcy sam widzisz za wszystko trzeba dopłacić co powoduje już sporą kasę.

Powodzenia w zakupie