Coś tak koło niedzieli 8 grudnia 2019r. wywaliło nam się forum, nie wiadomo z jakiej przyczyny ale najważniejsze że udało nam się (na to przynajmniej wygląda) przywrócić forum z kopii zapisanej kilka dni przed awarią.
Ponieważ sam proces naprawy nie przebiegł tak jak powinien i wymagał zastosowania paru tricków to istnieje szansa że coś poszło nie tak. Jeśli zauważyłeś jakieś problemy proszę napisz o tym w tym wątku.
Bardzo proszę o trzymanie się tematu wpisów w tym wątku czyli zgłaszanie ewentualnych problemów po przywróceniu forum w dniu 12 grudnia 2019r.
Inne uwagi typu że od jakiegoś czasu już forum źle działało albo żeby zmienić silnik forum na inny proszę pisać w wątku -> viewtopic.php?f=31&t=28015
Jeśli chodzi o zdjęcia w w moich manualach to WIEM że są zamazane, nie wynika to z awarii z 8 grudnia i o tym proszę nie pisać. Problem zdjęć będzie rozwiązany ale NIE SZYBKO bo muszę znaleźć na to czas. Raczej jest to sprawa kwartałów i lat niż dni czy miesięcy - takie życie

Za pomoc w naprawie forum dziękuję forumowiczowi Artblue

Dla ułatwienia zgłaszane i potwierdzone problemy będę zbierał na listę poniżej - jeśli problem który chcesz zgłosić jest na tej liście to nie ma potrzeby go powtórnie zgłaszać.
1. [jarry] - zniknęły mi w opcjach wątku pozycje przyklejania wątku, nie mam żadnej z opcji: zwykły, przyklejony, globalny.
2. [JEDARO] - widać działy bez zalogowania, których nie powinno być widać
3. [jarekpe2] - Dział dobrodziej dostępny dla wszystkich. Nie zalogowani też mają dostęp.
4.