Srebrne wozidełko by Remi

Tu chwalimy się naszymi autami. Jeden temat = jedno auto.
Awatar użytkownika
remi10
Przeglądacz
Auto:: Touran 2.0 TDI 12/2014
Imię:: Remi
Podziękował: 36 razy
Otrzymał podziękowań: 11 razy

Srebrne wozidełko by Remi

Post autor: remi10 »

Witam ,

właściwie dosyć długo jestem na forum. A i pierwszym touranem w życiu jeździłem ponad 10 lat temu. Ale jakoś nie było okazji przedstawić swojego Turka więc nadrabiam .

Rok 2007 , 1.9 105km BLS

wyposażenie jak dla mnie ok , w sumie navi zbędna bo i tak ze smartphone się korzysta za to pakiet zimowy się przydaje.
Dużym plusem jest to iż auto w naszej rodzinie od 2011 roku kiedy to wspólnie z ojcem pojechaliśmy do Bawarii i tam od Niemca wyrwany jak jakieś 40 000 nalotu miał. A od 2 lat mój. Ale dzięki temu wiem co mam. Bezwypadkowy , wszystko wymieniane na nowe, od rozrządu, piasty , po dpf w Poznaniu włącznie. A do tego i tata jeździł nim samemu i ja jeżdże samemu tak więc auto mechanicznie super ok.Wizualnie też.
Szczęśliwie mam nadzieje jeszcze ze 2 lata nim pojeździć dopóki nie dorobię się na model z 2010 lub Tiguana ( bo kusi 4x4 ale one dosyć drogie wiec czas pokaże.

Odrazu powiem, iż nie mam startu nawet do modów jakie się tu pojawiają wiec pozostaje mi tylko pokornie podziwać Wasze update Turka :)

Tymczasem na tyle na ile budżet mi pozwala to w niego inwestuje. Ostatnio srebrne wykończenia grilla i na zderzaku tylnym , karbonowe folie na progach, naturalnie ramki tablic klubowe ( odrazu na mocy zyskał :brawa: :19: :tdi: ) . No i co tam jeszcze. Wczesniej szyby na czarno, wstawki z folii szczotkowane aluminium na kierowncy . owiewki etc etc .

Na dniach przyjdzie przełącznik od centralnego zamka który upolowałem nowy jakimś cudem oryginalny na allegro to założę. I jeszcze wymiana tylnych lamp mnie czeka. Bo popękane i parują. Ale jeszcze się zastanawiam czy od crossa, czy zwykłe. Czy takie dymione czerwone. A w chwili obecnej tak się prezentuje.
Ostatnio zmieniony pn sty 14, 2019 16:02 przez remi10, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bartez55
Auto:: Touran 2.0 TDI [CFHC]
Imię:: Bartek
Podziękował: 39 razy
Otrzymał podziękowań: 102 razy

Re: Srebrne wozidełko by Remi

Post autor: bartez55 »

Elegancki Touran:) miliona km bezawaryjnej jazdy!

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Awatar użytkownika
remi10
Przeglądacz
Auto:: Touran 2.0 TDI 12/2014
Imię:: Remi
Podziękował: 36 razy
Otrzymał podziękowań: 11 razy

Re: Srebrne wozidełko by Remi

Post autor: remi10 »

bartez55 pisze:Elegancki Touran:) miliona km bezawaryjnej jazdy!

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Dziękuje i tego samego życze :)
ODPOWIEDZ