właściwie dosyć długo jestem na forum. A i pierwszym touranem w życiu jeździłem ponad 10 lat temu. Ale jakoś nie było okazji przedstawić swojego Turka więc nadrabiam .
Rok 2007 , 1.9 105km BLS
wyposażenie jak dla mnie ok , w sumie navi zbędna bo i tak ze smartphone się korzysta za to pakiet zimowy się przydaje.
Dużym plusem jest to iż auto w naszej rodzinie od 2011 roku kiedy to wspólnie z ojcem pojechaliśmy do Bawarii i tam od Niemca wyrwany jak jakieś 40 000 nalotu miał. A od 2 lat mój. Ale dzięki temu wiem co mam. Bezwypadkowy , wszystko wymieniane na nowe, od rozrządu, piasty , po dpf w Poznaniu włącznie. A do tego i tata jeździł nim samemu i ja jeżdże samemu tak więc auto mechanicznie super ok.Wizualnie też.
Szczęśliwie mam nadzieje jeszcze ze 2 lata nim pojeździć dopóki nie dorobię się na model z 2010 lub Tiguana ( bo kusi 4x4 ale one dosyć drogie wiec czas pokaże.
Odrazu powiem, iż nie mam startu nawet do modów jakie się tu pojawiają wiec pozostaje mi tylko pokornie podziwać Wasze update Turka

Tymczasem na tyle na ile budżet mi pozwala to w niego inwestuje. Ostatnio srebrne wykończenia grilla i na zderzaku tylnym , karbonowe folie na progach, naturalnie ramki tablic klubowe ( odrazu na mocy zyskał

Na dniach przyjdzie przełącznik od centralnego zamka który upolowałem nowy jakimś cudem oryginalny na allegro to założę. I jeszcze wymiana tylnych lamp mnie czeka. Bo popękane i parują. Ale jeszcze się zastanawiam czy od crossa, czy zwykłe. Czy takie dymione czerwone. A w chwili obecnej tak się prezentuje.