touran 2007,
zieminilem panel z climatronica z dwoma niebieskimi 1K0907044BH wysietlaczami na ten z dwoma bialymi 3AA907044AF
wszystko dziala jak nalezy, wyswietla ustawienia w radiu etc, ale panel zawsze po odpaleniu jest w pozycji OFF nawet jak zgasze auto z odpalona klimatyzacja, to przy natepnym rozruchu auta jest znowu wylaczony.
VWariaT pisze:Trzeba zamienić miejscami 2 kabelki w kostce. Poszukaj na forum.
16 ma isc w miejsce 20, przelecialem caly temat zanim zadalem pytanie, nie wiem czemu blednie wywnioskowalem ze ta modyfikacje robia tylko osoby przed liftiem czyli przed 2007r
Witam.
Zmienilem panel climatronica z mk6 i oczywiscie nie dziala sprezarka.
Takie pytanko mam sterownik po chipie czy pujdzie po wgraniu softu nowszego skopiowac mape itd aby " wzmocnienie " zostalo ???
esiu2111 pisze:Bylem w tune up w gdansku ale nie wiedza jak to zrobic.
-- Śr cze 12, 2019 16:16 --
Moze ktos z pomorskiego ma jakis pomysl? Oczywiscie nie za free.
Jacek z Łowicza powinien temat ogarnąć... niestety musi mieć auto u siebie.
W TuneUpie byłem w tamtym roku z tym tematem i mnie zlali... nie chcą się bawić w takie rzeczy.
Możesz jeszcze spróbować popytać u Turboelity -> https://www.facebook.com/Turboelitapl/
Cześć Pany.
Ja mam inny problem. Po podłaczeniu panela 1K8907044BG słabo świecą mi wyświetlacze temp. wygląda tak jakby były ściemnione na pokrętle a tak nie jest. Mam dwa takie panele jeden z scirocco a drugi z Eosa. Na obu ten sam efekt. Reszta przycisków świeci fajnym jasnym żywm kolorem a wyświetlacze temp. przyciemnione. Co by z tym zrobić
winetu_vip pisze:Cześć Pany.
Ja mam inny problem. Po podłaczeniu panela 1K8907044BG słabo świecą mi wyświetlacze temp. wygląda tak jakby były ściemnione na pokrętle a tak nie jest. Mam dwa takie panele jeden z scirocco a drugi z Eosa. Na obu ten sam efekt. Reszta przycisków świeci fajnym jasnym żywm kolorem a wyświetlacze temp. przyciemnione. Co by z tym zrobić