postrzelony1994 pisze:
P.S Edycja EEprom pomaga rozwiązań problem daty.
no ale co rozwiązałeś dokładnie ?
wyświetlenie innej daty chyba, bo nie datę aktualną - zmieniającą się z dnia na dzień
jedyne miejsce daty i godziny w platformie PQ to jest TYLKO i wyłącznie passat B6 z czerwonym licznikiem na DDP
Bo juz na BAP wycofali datę z licznika,
postrzelony1994 pisze:
P.S Edycja EEprom pomaga rozwiązań problem daty.
no ale co rozwiązałeś dokładnie ?
wyświetlenie innej daty chyba, bo nie datę aktualną - zmieniającą się z dnia na dzień
jedyne miejsce daty i godziny w platformie PQ to jest TYLKO i wyłącznie passat B6 z czerwonym licznikiem na DDP
Bo juz na BAP wycofali datę z licznika,
Nic nie rozwiązałem osobiście, bo czekam na programator z ali ch341a.
Kolega ze wschodu rozwiązał problem - zmienił date na aktualną.
Najlepiej było by w PQ 0478 wywalić całkiem wskazanie daty przy zegarku standby
P.S do dziś nie udało mi się zmienić tourana na caddy
Ciekawe. Teoretycznie powinno działać ale zajrzałem do swoich kilku wsadów i mam różne dni i lata więc nie wiem jak to wyjdzie.
Miesiące wszędzie są te same.
Siedzę na koronie więc nie mam możliwości sprawdzenia ale jakby dało radę ustawić aktualną datę to by było ładnie choć kojarzę że odpięcie Aku lub radia zwiększało mi dzień
Moja historia pewnie nikogo nie urzeknie ale ryzyko sie opłaciło, sw0604 mam i ja
Mały edit, są do wyboru skin 6 sztuk, tak jak na sw0478, data stoi na 18.01.20246, nie da się zmienić jak juz pisaliście, działa na sw0604, wróciłem nawet do sw0475 ale jakość dzwięku nie porównywalna i pozostałem na sw0604.
Mam zamiar zakupić nawigację DM i z tego co tutaj udało mi się wyczytać to jeśli ma się liczniki kolor 3D to adapter służący do podłączenia navi musi mieć filtr can. Jeden sprzedawca takiej navi twierdzi, że adaptera nie musi być bo "...jest potrzebny tylko do starego rozwiązania tzn odblokowania" Proszę o informacje jak to w końcu z tym filtrem jest