Dzięki za radary.
Czy to normalne, że wgrywając wersję mobilne +stacjonarne dźwięk pojawia się przy mobilnych nawet jeśli nie są zaznaczone, by były wyświetlane?
Koledzy pewnie wszystkich ucieszy info że każdy już może we własnym zakresie w pełni odblokować swojego DMa , baza softów i potrzebnego oprogramowania została udostępniona dla ludu , więc wystarczy trochę chęci .
W razie czego służę pomocą ...
marsss pisze:Koledzy pewnie wszystkich ucieszy info że każdy już może we własnym zakresie w pełni odblokować swojego DMa , baza softów i potrzebnego oprogramowania została udostępniona dla ludu , więc wystarczy trochę chęci .
To jak mozesz kolego to podziel sie informacja na forum lub wyslij mi na PW bo szukam takiego radyjka i teraz nie wiem czy zwracac uwage na soft itp czy brac w ciemno z legalnego źródła i sobie wszystko samemu odblokowac
----------------------------------------------------------
MOJE AUTO ---> viewtopic.php?f=9&p=301997#p301997 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 06.05.2021 zapraszam do oglądania
marsss pisze:Koledzy pewnie wszystkich ucieszy info że każdy już może we własnym zakresie w pełni odblokować swojego DMa , baza softów i potrzebnego oprogramowania została udostępniona dla ludu , więc wystarczy trochę chęci .
W jaki sposób można odblokować Discover Madia proszę o intrukcję
Jaka jest różnica w software przy modyfikacji z 02.. do 03.. do 04..
Jakie są plusy a jakie minusy?
Co dochodzi w większych wersjach a czego nie ma to co było w mniejszych wersjach ?