to tak na szybkości, trzeba poszukać na spokojnie, może w ryżowni coś będzie
w ewentualności klejenie folii chrom na gotowym black, zawsze można usunąć folię
ładnie ładnie. Ja mam przed sobą montaż warningów w drzwiach, powiedz, ciężko z tymi spinkami od tapicerki - jakiś sprawdzony sposób na nie zdewastowanie auta - akurat jesteś na świeżo więc może coś podpowiesz bo w manualu fotosy szlag trafił.
cbrstreet pisze:Ładnie od tyłu jak w dym
az mi się przypomniało jak dzisiaj musiałem trochę depnąć - jak zwykle spóźniony - zostawiając za sobą niemałą zasłonę czarnej chmury - diesel musi kopcić
az mi się przypomniało jak dzisiaj musiałem trochę depnąć - jak zwykle spóźniony - zostawiając za sobą niemałą zasłonę czarnej chmury - diesel musi kopcić [/quote]
cykraz pisze:ładnie ładnie. Ja mam przed sobą montaż warningów w drzwiach, powiedz, ciężko z tymi spinkami od tapicerki - jakiś sprawdzony sposób na nie zdewastowanie auta - akurat jesteś na świeżo więc może coś podpowiesz bo w manualu fotosy szlag trafił.
cbrstreet pisze:Ładnie od tyłu jak w dym
az mi się przypomniało jak dzisiaj musiałem trochę depnąć - jak zwykle spóźniony - zostawiając za sobą niemałą zasłonę czarnej chmury - diesel musi kopcić
Cbrstreet sorki za śmiecenie w Twoim wątku. Cykraz, sam ściągałem tapicerkę kilka razy zanim musiałem wymienić jakieś spinki. Pamiętaj tylko stanowczo aczkolwiek delikatnie.
Mam kupiony zestaw do tapicerki, takie łapki i powiem że bez tego kolki bym połamał, najpierw musisz podważyć aż wyskoczy kółek parę milimetrów potem wsadzam łapkę (plastikowy łomik) i podważać tym sposobem nie uszkadzam kołków nadal mam wszystkie całe, tylko w jednych drzwiach ktoś przedemna połamał 2 sztuki.