Nie rozumiem o co ci chodzi. Wiesz dobrze że cię lubię i szanuję. A ty (zresztą nie tylko mnie i nie tylko na tym forum) kasujesz posty bez żadnego słowa uzasadnienia. Więc pytanie jest raczej do ciebie, co ty ewentualnie masz do nas?
Gwoli przypomnienia, przywiozłeś mi uchwyty 07 marca 2011 (czy to jest rok?) , cenę wyliczałeś z przeliczenia 43,75 Euro więc na dzień dzisiejszy to wychodzi jakieś 200zł. Podając cenę w jakiej udało mi się załatwić uchwyty dla forumowiczów podałem suchy fakt twojej oferty bez wnikania czy to drogo czy tanio. W ten sposób dałem osobom zainteresowanym wybór i możliwość porównania ofert. A jak sam wiesz NIKT tych uchwytów poza tobą i mną nie ma bo one nie są dostępne w normalnej dystrybucji.
Twoją uszczypliwą uwagę, że kiedy oferowałeś mi ten uchwyt to nawet nie miałem pojęcia co to czujnik deszczu pomijam, jak wszyscy się pewnie domyślają chciałem się tym uchwytem pewnie ogolić
Przyznaję ci Marcin, że masz ponadprzeciętną wiedzę i nie jestem w stanie w żadnej kwestii forumowej z tobą polemizować. Bardzo się cieszę, że jesteś moderatorem i możesz kontrolować wypowiedzi na forum tak, aby nikt nie zakłócał twojej wizji, co można a co nie można pisać.
Potrzeba nam takich ludzi jak ty, dziękuję że z nami jesteś.
Jeśli uważasz, że są jakieś sprawy, które chcesz ze mną wyjaśnić, proszę cię napisz do mnie na priv, forum nie jest chyba odpowiednim miejscem do takiej rozmowy.