Mój Touranik :)

Tu chwalimy się naszymi autami. Jeden temat = jedno auto.
lock00
Władca postów
Auto:: 1T1
Imię:: -
Podziękował: 32 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Post autor: lock00 »

Witaj :bry: ladny :oki:
Awatar użytkownika
ewasobol
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: ewasobol »

książkę serwisowa ma prowadzona do 2010 z wpisem 57923 km i wiem ze to male pocieszenie i tez moze byc sfałszowana ale trudno juz go mam , powinnam to wszystko przeczytac przed kupnem choc niewiem czy pomogloby to cos bo podobał mi sie okrutnie. jedyne co to był sprawdzony jakims kompem i wyszlo ze wszystko działa ale o co w tym chodzi to tez niewiem:) a tak wogóle to jestem pełna podziwu bo na tym forum to chyba jest wszystko co chciałoby sie wiedziec , jestem pod ogromnym wrazeniem:)
lock00
Władca postów

ewasobol pisze:książkę serwisowa ma prowadzona do 2010 z wpisem 57923 km i wiem ze to male pocieszenie i tez moze byc sfałszowana ale trudno juz go mam , powinnam to wszystko przeczytac przed kupnem choc niewiem czy pomogloby to cos bo podobał mi sie okrutnie. jedyne co to był sprawdzony jakims kompem i wyszlo ze wszystko działa ale o co w tym chodzi to tez niewiem:) a tak wogóle to jestem pełna podziwu bo na tym forum to chyba jest wszystko co chciałoby sie wiedziec , jestem pod ogromnym wrazeniem:)
:brawa: a jesli czegos nie ma to bedzie :)
seba244
Expert
Imię:: .......
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: seba244 »

:bry: :bry: Auto :ok: :ok:
Awatar użytkownika
wulkan
Użytkownik
Auto:: 1T2, 2.0 AZV 136KM
Imię:: Paweł
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: wulkan »

witaj :)

będzie dobrze, auto ma się kulać, więc jak jeździ to jest ok, reszte na zlocie Ci posprawdzają i dopieszczą :D
Pozdrawiam
\.//\.//ulkan

Obrazek
Awatar użytkownika
Dodi
Władca postów
Auto:: Sharan 7N CFGB
Imię:: Paweł
Podziękował: 29 razy
Otrzymał podziękowań: 58 razy

Post autor: Dodi »

ewasobol pisze:a propo opatrzności mam nadzieje ze czuwała tez przy zakupie touranka, bo tak czytam i czytam te forum i dostaje coraz większych :shock: , bo poniewaz;) - dopiero przeczytalam ze broń boziu niemca w umowie a ja jego tam mam gdyz podobno jak na firme kupuje i z firmy to sie nie oplaca wiec pewnie mnie ołgali a ze napalona byłam (starałam sie to ukryc ale raczej z miernym skutkiem) to pewnie zle zrobiłam. nie sprawdziłam tez przebiegu w serwisie wiec moze to niejest 75 tys tylko 175 . fakt ze juz mialam auto z przebiegiem 190 tys i wiem jak to wyglada a ten jest czysciutki, nie poniszczony w srodku, siedzenia nie wytarte itd, taki wyglad na malo uzywany i zapach taki jak w innym aucie ktore mialam z przebiegiem 25 tys. Tak sie pocieszam ze jest jak jest na załaczonym obrazku ale troche sie zmartwilam czytajac to wszystko. pozniej napisze jeszcze co nieco ale wiem ze jak za duzo to czytac sie nie chce, zdjecia wnetrza beda jak znajde chwile bo ciagle praca
radze Ci, że jak juz go masz ( mam na mysli Tourana ;) ) nie nie zaprzątaj sobie mysli takimi rzeczami... bedziesz poprostu zdrowsza i mniej zestresowana :) jak to sie mówi - "kijem Wisły nie zawrócisz"...
Awatar użytkownika
ewasobol
Przeglądacz

pozmieniałam i mam nadzieje ze nie namieszałam ale dopiero się ucze tych forumowych czarów typu dodawanie zdjęć ;)
Ostatnio zmieniony ndz wrz 23, 2012 16:16 przez ewasobol, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
QQRYDZA
Expert
Auto:: 1,9tdi
Imię:: dar
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: QQRYDZA »

Super ;) Najlepsze 2-zdjecie ;) i widzę schowek bez klapki ;/
[you]--->Niebieski

ZWzPD

wiadomości wysyłać proszę na e-mail darekkruk@hoga.pl
Awatar użytkownika
ewasobol
Przeglądacz

to chyba jakas uboga wersja ;) bo powinna chyba być klapeczka ale w sumie to akurat jest dobre przepustka nie lata tylko jest ograniczona ;)
Awatar użytkownika
Marekk
Specjalista
Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
Imię:: Marek
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 30 razy

Post autor: Marekk »

Schowek zawsze można kupić i załozyć ;) niewielki koszt a przydatny schowek :>
Co do wersji to niejest tak zle ;)
lock00
Władca postów

:super: i bagaznik odpowiednio zapakowany :haha:
Awatar użytkownika
wojteq
Przeglądacz

Post autor: wojteq »

Jeździłem testówką 1.4 tsi (950 km przebiegu), a klapka górnego schowka była już popękana. Takie to słabe?
sz.p.bartek pisze:Duża masa a do tego ryje przodem jak dzik.
ODPOWIEDZ