Błękitna strzała czyli bliźniak Touranków...

Tu chwalimy się naszymi autami. Jeden temat = jedno auto.
Piotr1979
Specjalista
Auto:: Touran
Imię::
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 30 razy

Post autor: Piotr1979 »

Masz dwie rzeczy, których żaden Touran w tym wieku nie ma. Drzwi przesuwane z tyłu, na wąski garaż jak znalazł dla dzieci.
Intryguje mnie to: -Światła stop jako pozycje ???
Furka zacna.
Szukajcie a znajdziecie.
Awatar użytkownika
Cyrus
Zaawansowany
Auto:: 1.9 TDI 105 DSG
Imię:: Łukasz
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Post autor: Cyrus »

Fajny Cadillac , ciekawy kolor
Awatar użytkownika
KriSSo
Specjalista
Auto:: Golf MK7.5 variant
Imię:: Kris
Podziękował: 26 razy
Otrzymał podziękowań: 82 razy
Kontakt:

Post autor: KriSSo »

Super Cadilac'i :). A z tym DPFem jakoś dziwnie, bo albo jest to BLS i ma DPF, albo nie ma DPFa i nie jest BLS :). Opcja 3-cia ... ktoś wywalił :)
n00
Przeglądacz

Post autor: n00 »

Trochę mi tak głupio wypowiadać się w czyimś temacie :P ale bardzo lubiłem tego Caddyca ;)
Cyrus pisze:ciekawy kolor
Ten kolor był dostępny tylko w Pakiecie Style , w Pakiecie Style Edition był dostępny zamiast tego Brązowy z brązowymi skórami :P np. foty znalezione na Mobile.de
Obrazek Obrazek Obrazek
Piotr1979 pisze:Intryguje mnie to: -Światła stop jako pozycje ???
Jak się bawiłem kodowaniem to odkryłem ze "-Światła stop jako pozycje" jest fabrycznie na zero i tyłu świeci się tylko dól... tak jak na foto
Obrazek Obrazek
Po przestawieniu na 20% uzyskałem ze świeci się tez góra i efekt jest podobny do Tourana :) :
ObrazekObrazek Obrazek Obrazek
KriSSo pisze:Super Cadilac'i :) . A z tym DPFem jakoś dziwnie, bo albo jest to BLS i ma DPF, albo nie ma DPFa i nie jest BLS :) . Opcja 3-cia ... ktoś wywalił :)
Piotr1979 pisze:Intryguje mnie to: -Światła stop jako pozycje ???
Według Wojtka [Aligatora z Dynosoftu] jest on fabrycznie bez DPF :)
A auto było w 100% oryginalne jak je kupowałem w lutym 2010 :)

Pozdro
CADDY LIFE STYLE
By BESTperformance
Passat 2.0 TDI BMR 170 @200/410
Caddy 2.0 TDI BMM 140 @170/410
Corsa C Z12XE 75 @ 80/120
Awatar użytkownika
Adamer
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Adamer »

A lajtowo, wypowiadaj się do woli, w końcu po to jest temat o tym samochodzie co by o nim pogadac :P
Piotr1979 pisze:Drzwi przesuwane z tyłu,
Świetna sprawa, zakupy można pod marketem ładowac bez obawy o szerokośc przejścia
KriSSo pisze:jest to BLS i ma DPF, albo nie ma DPFa i nie jest BLS
Niema DPF, a jest BLS :mrgreen:
Volkswagen Caddy 2K 1.9 TDI [BLS] @140/320Nm 09' Full opszyn Polo Steilheck 86c 1.3 [NZ] 89' Obrazek
n00
Przeglądacz

Adamer pisze:A lajtowo, wypowiadaj się do woli, w końcu po to jest temat o tym samochodzie co by o nim pogadac :P
No i w sumie silnik dobrze się ma, ze jest u ciebie :piwo: bo gdyby nie wiesz co :) teraz pewno by miał ze 180 tys :P
Adamer pisze:Świetna sprawa, zakupy można pod marketem ładowac bez obawy o szerokośc przejścia
No drzwi przesuwne fajne :) są nie powiem ale szkoda ze nie zrobili normalnie otwieranych/opuszczanych szyb z tylu tak jak np w Sharanie tylko takie przesuwne szybki, w niebieskim akurat dwie są to symetrycznie to wygląda, a u mnie teraz w czarnym jest jedna z prawej to jest wygląda on jak by był nie dorobiony :hahaha:

A koszt takiej szybki z lewej strony to byl ok 1000zl w salonie jak dobrze pamiętam :roll: :hahaha:

Przydały by się tez elektrycznie sterowane drzwi bo nie każdy umie je zamknąć i mow później mocno pociągnij każdemu :D

Pozdro
CADDY LIFE STYLE
By BESTperformance
Awatar użytkownika
Adamer
Początkujący
Kontakt:

n00 pisze:bo gdyby nie wiesz co
Gdyby nie to samochód nie był u mnie na placu, miała byc nowa Dacia Logan 1.5dci 70koni :hahaha: :mrgreen: To by były jaja :mrgreen:
n00 pisze:opuszczanych szyb z tylu
Fajna sprawa, ale i tak rzadko kto na tyle jeździ poza towarem :)
n00 pisze:w czarnym jest jedna z prawej to jest wygląda on jak by był nie dorobiony
Wierz mi nie wygląda nie najgorzej, przecie nikt nie patrzy na oby dwie strony jak jedziesz :D
n00 pisze:Przydały by się tez elektrycznie sterowane drzwi bo nie każdy umie je zamknąć i mow później mocno pociągnij każdemu
No każdy prawie ma z tym problem jak drzwi wjadą na te zatrzymujące ograniczniki, elektryka by się przydała, ale jak mówisz 1000zł za samą szybkę, to za to by było z 6koła :mrgreen: Tysiąc w te tysiąc wewte i się robi 150 000 zł :)
Volkswagen Caddy 2K 1.9 TDI [BLS] @140/320Nm 09' Full opszyn Polo Steilheck 86c 1.3 [NZ] 89' Obrazek
n00
Przeglądacz

Adamer pisze:Gdyby nie to samochód nie był u mnie na placu, miała byc nowa Dacia Logan 1.5dci 70koni :hahaha: :mrgreen: To by były jaja :mrgreen:
Prawie to samo co 140 km w TDI :hahaha:
Adamer pisze:, to za to by było z 6koła :mrgreen: Tysiąc w te tysiąc wewte i się robi 150 000 zł :)
Do sharana ... "Drzwi boczne z tyłu z elektrycznym zamykaniem i otwieraniem 2 780 zl"
Także tragedii nie ma ;)

Niebieski jak robiłem konfiguracje jak go kupowałem to ok 120 tys zl wyszedł z takim wyposażeniem a czarny ok 125 tys zł... teraz robiłem konfiguracje takiego co bym chciał czyli w sumie wszystko co się da w HIGHLINIE 2.0 TDI 140 4motion ze skórami,webasto,RNS 510 i wszystkim co sie da na 17 feldze to mi wyszedł 167 tys brutto za dostawczaka :hahaha: ... w sumie następny mi się marzy Czerwony EDITION 30 z 2.0 TDI 170 DSG ;)

Pozdro
CADDY LIFE STYLE
By BESTperformance
Awatar użytkownika
Adamer
Początkujący
Kontakt:

n00 pisze:Prawie to samo co 140 km w TDI
Nawet niemów to ma ze 16 sekund do setki albo więcej, tdi ma ~11 :D
n00 pisze:"Drzwi boczne z tyłu z elektrycznym zamykaniem i otwieraniem 2 780 zl"
Ano tragedii niema :D
n00 pisze:4motion ze skórami
To to czego na pokładzie chyba jeszcze brakuje hehe :mrgreen:
n00 pisze:167 tys brutto za dostawczaka :hahaha:
No lajtowo... Przeliczmy co więc za to bym miał :hahaha: A jak ceny z touranami, niech wypowiedzą się Ci inni którzy kupowali ;)
ODPOWIEDZ