Srebrny Touran
- bartez55
- ____________________
- Auto:: Touran 2.0 TDI [CFHC]
- Imię:: Bartek
- Podziękował: 39 razy
- Otrzymał podziękowań: 102 razy
Re: Srebrny Touran
Popatrz po samochodach czy na którymś nie ma śladów. Współczuję...
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
- cykraz
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 TDI, 2008
- Imię:: Olek
- Podziękował: 95 razy
- Otrzymał podziękowań: 66 razy
To właśnie tak jest, nie można zostawić kartki ze przepraszam i nr telefonu, przecież z oc by szło, a tak to kicha, brak kultury moim zdaniem, nie mówiąc już ze szkoda tym bardziej ze jednak dba się o auto jak o babę (a czasem nawet bardziej
)

cykraz
VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM
- vwaudivag
- Przeglądacz
- Auto:: Vw Touran 2014 fis3D
- Imię:: Adrian
- Podziękował: 25 razy
- Otrzymał podziękowań: 35 razy

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L31 przy użyciu Tapatalka
Zapraszam na mój amatorski kanał Check Engine +-
https://www.youtube.com/channel/UCx23l8 ... _as=public
Małe rzeczy, które cieszą…
https://www.youtube.com/channel/UCx23l8 ... _as=public
Małe rzeczy, które cieszą…

- dr.mic
- Początkujący
- Auto:: VW Touran 2.0TDI 2006
- Imię:: Michał
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Uszkodzenia zauważyłem o 12ej w nocy jak wracałem od kolegi z meczu, wiadomo wzrok był wyostrzony 
Tak jak kolega wyżej napisał uszkodzenia uszkodzeniami, ale mógł ten ktoś zostawić namiar do siebie, żeby się jakoś dogadać. Brak kontaktu mnie najbardziej w tym wszystkim wkurzył (delikatnie mówiąc). W domu od razu przesłuchałem domowników, ale nikt nie zwrócił uwagi jakie auto stało obok naszego. Myślę nic, trzeba iść spać rano popytam sąsiadów. O godzinie 2 w nocy natura wezwała mnie do wc, zawsze jak wstaję w nocy to lukam na parking czy nie kręcą się jakieś rzezimieszki. Patrzę, stoi jakiś czarny peugot obok mojego auta, ubrałem się szybko jak strażak do pożaru i lecę przed blok. No i mam cię, peugot ma jasną rysę z prawej strony na zderzaku. Porobiłem zdjęcia i dzwonie na policję bo auto było na francuskich numerach, niewiadomo czy pochodziły z tego samochodu. Dzwonię i dzwonię, nikt nie odbiera, ale patrzę idą dwie osoby w stronę peugota, podchodzę do nich i mówię, że uszkodziły moje auto. Ale jak to? To nie my. Kiedy? Mówię, wcześniej tu byłyście (dwie młode dziewczyny) i zarysowałyście mi zderzak, dzwonić na policję czy się dogadamy? Dogadamy się, powiedziała, wziąłem jej dane i mieliśmy się rano zdzwonić. Rano jej matka zadzwoniła, że pokryję koszty naprawy.
Byłem u lakiernika, wycenił robotę, zadzwoniłem do matki sprawczyni, kazała podać nr konta.
Zobaczymy czy cała historia zakończy się pozytywnie

Tak jak kolega wyżej napisał uszkodzenia uszkodzeniami, ale mógł ten ktoś zostawić namiar do siebie, żeby się jakoś dogadać. Brak kontaktu mnie najbardziej w tym wszystkim wkurzył (delikatnie mówiąc). W domu od razu przesłuchałem domowników, ale nikt nie zwrócił uwagi jakie auto stało obok naszego. Myślę nic, trzeba iść spać rano popytam sąsiadów. O godzinie 2 w nocy natura wezwała mnie do wc, zawsze jak wstaję w nocy to lukam na parking czy nie kręcą się jakieś rzezimieszki. Patrzę, stoi jakiś czarny peugot obok mojego auta, ubrałem się szybko jak strażak do pożaru i lecę przed blok. No i mam cię, peugot ma jasną rysę z prawej strony na zderzaku. Porobiłem zdjęcia i dzwonie na policję bo auto było na francuskich numerach, niewiadomo czy pochodziły z tego samochodu. Dzwonię i dzwonię, nikt nie odbiera, ale patrzę idą dwie osoby w stronę peugota, podchodzę do nich i mówię, że uszkodziły moje auto. Ale jak to? To nie my. Kiedy? Mówię, wcześniej tu byłyście (dwie młode dziewczyny) i zarysowałyście mi zderzak, dzwonić na policję czy się dogadamy? Dogadamy się, powiedziała, wziąłem jej dane i mieliśmy się rano zdzwonić. Rano jej matka zadzwoniła, że pokryję koszty naprawy.
Byłem u lakiernika, wycenił robotę, zadzwoniłem do matki sprawczyni, kazała podać nr konta.
Zobaczymy czy cała historia zakończy się pozytywnie
- cbrstreet
- Użytkownik
- Auto:: 1,9 tdi 77kw BLS 2007r
- Imię:: cbrstreet touran
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 37 razy
Pozdrowienia dla Magdy
ma kobita tupet 

Pojazdy które posiadałem
Motorynka
Wsk
Mz
Yamaha r6
Honda cbr 900 sc33
Golf lll 1.8
Obecny pojazd
Touran 1.9 tdi bls 77kw 1t2 r115
viewtopic.php?f=9&t=18989
Motorynka
Wsk
Mz
Yamaha r6
Honda cbr 900 sc33
Golf lll 1.8
Obecny pojazd
Touran 1.9 tdi bls 77kw 1t2 r115
viewtopic.php?f=9&t=18989
- cykraz
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 TDI, 2008
- Imię:: Olek
- Podziękował: 95 razy
- Otrzymał podziękowań: 66 razy
Swoją drogą chyba przykładne blondyny skoro wróciły w to samo miejsce, pani Magda wykazała się większą wyobraźnią 

cykraz
- Krzych-sob
- Przeglądacz
- Auto:: VW Touran AVQ, 2003
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Znam 2 takie tupeciary - też Magdycbrstreet pisze: ma kobita tupet

Vwaudivag
Choć Madzia jest cwana, Ty możesz być cwańszy.
Rozklej ogłoszenie z kopią karteczki w miejscu zdarzenia z prośbą o zgłoszenie się świadków - bo takowi byli. Może się ktoś odezwie. Wzór pisma już masz

Aj tam, nic się nie stanęło - we Francji to normalka ,cykraz pisze: przykładne blondyny skoro wróciły w to samo miejsce
- dr.mic
- Początkujący
- Auto:: VW Touran 2.0TDI 2006
- Imię:: Michał
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Być może dziewczę nie czuło jak rysowało drugie auto i dlatego wróciły, albo się nie spodziewały że je ktoś przytnie o 2 w nocy. Swoją drogą z jedną z nich nie było kontaktu, jakby była w innym świecie.
Z pani Magdy cwany gapa
Z pani Magdy cwany gapa