bluetooth 5n0 035 730c + rns 510p
-
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1.9 TDI BXE 2006
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
bluetooth 5n0 035 730c + rns 510p
Czesc
Potrzebuje pomocy z bt po podlaczeniu niby wszystko dziala ale nie pokazuje mi sie w media ikona od bt a2dp i caly czas widzi siec orange mimo iz zmieniam ja recznie na zegarach na swoja
Jeszcze trace transmisie danych w telefonie jak jest pod bt a nie bardzo mi sie to podoba
Jest szansa jakos to ogarnac ?
Potrzebuje pomocy z bt po podlaczeniu niby wszystko dziala ale nie pokazuje mi sie w media ikona od bt a2dp i caly czas widzi siec orange mimo iz zmieniam ja recznie na zegarach na swoja
Jeszcze trace transmisie danych w telefonie jak jest pod bt a nie bardzo mi sie to podoba
Jest szansa jakos to ogarnac ?
Ostatnio zmieniony ndz wrz 08, 2013 17:01 przez collega, łącznie zmieniany 1 raz.
- RedArt
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 BKD 1T2
- Imię:: Artur
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
ja telefon łączy sie poprzez protokół rSap to nie ma mozliwosci zeby telefon miał dostęp do sieci ... "samochód" przejmuje kontrole nad karta sim w telefonie wiec telefon jest odciety ...
co do bluetooth i audio ... to nie jestem pewien czy ten modół obsługuje połączenie bluetooth audio ... wersja B na pewno nie ma co co C sie nie wypowiem bo nie miałem go u siebie ... wiem tylko ze w sieci jest jego opis i podobno jest błędny co do jego mozliwosci ...
sprawdz czy mas zopcje podłaczenia telefonu nie po rSap tylko jako do zestawu głośno mowiacego wtedy bedziesz miał sieć w telefonie ( i internet ) ... ale tez nie dam głowy ze ten modół to obsługuje ..
co do bluetooth i audio ... to nie jestem pewien czy ten modół obsługuje połączenie bluetooth audio ... wersja B na pewno nie ma co co C sie nie wypowiem bo nie miałem go u siebie ... wiem tylko ze w sieci jest jego opis i podobno jest błędny co do jego mozliwosci ...
sprawdz czy mas zopcje podłaczenia telefonu nie po rSap tylko jako do zestawu głośno mowiacego wtedy bedziesz miał sieć w telefonie ( i internet ) ... ale tez nie dam głowy ze ten modół to obsługuje ..
-
- Zaawansowany
Jest na zegarach opcja bluetooth tam jest cos takiego jak headset ale czy to chodzi o to to nie wiem
Generalnie na rosstechu pisza ze ten bt dziala z czerwonymi i bialymi zegarami i ma a2dp
Co jeszcze moge powiedziec to nie mam podpietej anteny pod ten bt i kupilem go bardziej do streamowania internetowego radia po a2dp takze troche kiszka bo a2dp nie wiem czemu ale nie widzi no i w telefonie po podlaczeniu nie ma internetu takze d....a z internetowego radia ;]
jak moge sprawdzic czy sie da podlaczyc to jako zestaw glosno mowiacy?
Generalnie na rosstechu pisza ze ten bt dziala z czerwonymi i bialymi zegarami i ma a2dp
Co jeszcze moge powiedziec to nie mam podpietej anteny pod ten bt i kupilem go bardziej do streamowania internetowego radia po a2dp takze troche kiszka bo a2dp nie wiem czemu ale nie widzi no i w telefonie po podlaczeniu nie ma internetu takze d....a z internetowego radia ;]
jak moge sprawdzic czy sie da podlaczyc to jako zestaw glosno mowiacy?
-
- Zaawansowany
Tylko ze na rosstechu pisza ze modul ktory specjalnie kupilem wzgledem rosstecha ma streamowanie muzyki i dostep przez rsap i hfp z tego co wyczytalem to zeby miec internetowe radio z telefonu po bluetooth telefon musi sie laczyc jako hfp i nie wiem jak to ogarnac i czy to wogole bedzie dzialac na tym module
-
- Zaawansowany
Wlasnie nie mam nic fabrycznie ;/
Dokladalem MFA+,Rns 510 wer P, gateway L,bornandez 30bit high i teraz ten bluetooth z tymi kablami
http://www.ebay.co.uk/itm/300708558266? ... 1497.l2649
Dokladalem MFA+,Rns 510 wer P, gateway L,bornandez 30bit high i teraz ten bluetooth z tymi kablami
http://www.ebay.co.uk/itm/300708558266? ... 1497.l2649