Zakupiłem go miesiąc temu.Jezdził w taxi Hamburg.Autko jest z 2009 roku,posiada 7 miejsc i silnik 1.9 tdi DSG.Autko posiada również ogrzewanie postojowe ale jak na razie nie mam pojęcia jak to działa?Przebieg 251000km udokumentowany-dziś jadę do Vw sprawdzic całą historię pojazdu Jak na razie wymieniłem rozrząd olej,filtry,klocki,tarcze przód i tył,dobiłem też gazu do klimy.Mam nadzieję że jak na razie to wszystko co było do zrobienia przy tym samochodzie?
Ładny... Nie wiem czy ASO poda ci historię auta. Mi pokazali ale bez możliwości wydruku i to z wielkimi problemami. Na priv podesłałem ci info jak i gdzie można sprawdzić historie
Dziękuję kolego andrz3j właśnie dodzwoniłem się do serwisu i faktycznie jest tak jak mówisz-nic mi nie powiedzą na temat historii pojazdu,wszystkie informacje zostają w bazie danych VW Mogą jedynie sprawdzic pojazd i ocenic w jakim jest stanie! Kicha
Nie ważne ile na liczniku - ważne ile na zbiorniku
obok kierownicy na desce masz dołożoną podstawę pod zestaw do telefonu do tego kupuje sie nakładkę na 'blutucha" i większość telefonów po sparowaniu działa, jam mam i bardzo sobie chwalę wszystko działa przez radio i nawet jak zmieniłem na rns 510 to nic nie musiałem kombinować
caddy(lepsza wersja tourana) life 1,9 TDI 75/139 KM BSU, skrzynia JCY, typ handlowy 2KBD52, model CA, 2009, bordo metalik, średnio 6,2l/100km, dołożone RNS 510, tempomat, kierownica skóra multi, światła dzienne w trybie amerykańskim 64%, MFA+, czarne światła AL przód