Poniżej fotki z Rothenburga, oczywiście ja musiałem zapomnieć aparatu i Kolega coś tam ustrzelił Dyliżansa ogólnie zlot świetny, pogoda jak co roku - słońce, aut baaardzo dużo, ogólnie same plusy oraz kontrola przy granicy Polizai Germańskich i pytania a po ile i za ile i od kogo Pan ma felgi hehe - odpowiedź allegro i jeden wielki śmiech w aucie - bezcenne
Pogratuluj koledze jedyneczki a te kierunki jak żeś zrobił, folią okleiłeś? jak masz żółte kierunki to i pomaluj na żółto znaczki ciekawie jak by to wyglądało
tak folią, rozkręcałem lusterka żeby dostać się do kierunku i okleiłem, zobaczymy jak to długo wytrzyma, bo tam od spodu zbiera się zawsze woda i jest wilgoć
o znaczkach żółtych myślałem, ale wydaje mi się, że już by było za dużo, za pstrokato, ale może spróbuję
[ Dodano: Sro Maj 16, 2012 21:22 ]
Fotki z Bielawy z IV VAG Meeting, niestety innych naszych klubowiczów brak na zlocie
mateUS, dzięki
ja miałem 4 x 8J, bo z dwóch kompletów 8J/11J zrobiony był ten jeden zestaw i głównie widziałem w konfiguracji 8J/11J, ale może ten model felg wychodził także w zestawieniu 9,5J/11J