Srebrny Touranek :)

Tu chwalimy się naszymi autami. Jeden temat = jedno auto.
Awatar użytkownika
Dodi
Władca postów
Auto:: Sharan 7N CFGB
Imię:: Paweł
Podziękował: 29 razy
Otrzymał podziękowań: 58 razy

Post autor: Dodi »

a co Ty masz za listwe na progach? była juz czy dokładałes?

fotki środka bys wrzucił jeszcze...
Awatar użytkownika
bzyk.26
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: bzyk.26 »

czy ktoś z kolegów słyszał coś na temat Touranów eksportowanych do krajów skandynawskich ? czym sie różnią od tych robionych do innych krajów Europy? w moim przypadku na razie co rzuciło mi sie w oczy to mam ma progu listwe plastikową i pod spodem ? poprzedni właściciel twierdził że to jakaś wersja na skandynawię ???
Awatar użytkownika
bzyk.26
Przeglądacz

Dodi pisze:a co Ty masz za listwe na progach? była juz czy dokładałes?

fotki środka bys wrzucił jeszcze...
no wrzucę :) tylko ta pogoda nie sprzyja :) he he a z tą listwą to sam dziwię ?? auto z Dani jest podobno na skandynawie takie robia i z tąd ta listwa jest :)
Awatar użytkownika
Dodi
Władca postów

pewnie kit Ci wciskał bo to nie ma nic wspolnego z wersja skandynawską... najcxesciej auta sprowadzane np. z Danii to auta cieżarowe tzn. tylko z dwoma siedzeniami... takie auta mozna tam kupic za grosze... potem przerabia sie je w polsce na osobówki i sprzedaje...
Awatar użytkownika
Dodi
Władca postów

bzyk.26 pisze:no wrzucę :) tylko ta pogoda nie sprzyja :)
w środku deszcz nie pada ;)
Awatar użytkownika
bzyk.26
Przeglądacz

Dodi pisze:pewnie kit Ci wciskał bo to nie ma nic wspolnego z wersja skandynawską... najcxesciej auta sprowadzane np. z Danii to auta cieżarowe tzn. tylko z dwoma siedzeniami... takie auta mozna tam kupic za grosze... potem przerabia sie je w polsce na osobówki i sprzedaje...
autko kupiłem od osoby prywatnej nie handlarza :) człowiek ten sam go ściągał dla siebie ! namiary na autko dostałem od znajomych mieszkających parę domków dalej wiec autko w Polsce nie bylo kombinowane ! tylko pytanie czy w Dani nie bylo cos kombinowane ??? byłem w ASO i po vin nie udzielają info tylko czy auto nie kradzione i takie tam ! takie maja teraz wytyczne wcześniej robili pełny wydruk co i jak !!! i narazie nie mam możliwości dowiedzieć sie cokolwiek o Touranku :(
Awatar użytkownika
bzyk.26
Przeglądacz

Dodi pisze:w środku deszcz nie pada ;)

a no :) nie pada :) he he
Awatar użytkownika
Dodi
Władca postów

bzyk.26 pisze:byłem w ASO i po vin nie udzielają info tylko czy auto nie kradzione i takie tam ! takie maja teraz wytyczne wcześniej robili pełny wydruk co i jak !!! i narazie nie mam możliwości dowiedzieć sie cokolwiek o Touranku :(
jak chcesz dam Ci namiar na goscia i wszystko bedziesz miał wydrukowane jezeli była prowadzona historia w Danii... koszt 50zł... ja tez to u niego robiłem i warto, wszystko wiem co i jak, nawet najmniejsza wymiana zaroweczki u mnie była zanotowana... gosc warty polecenia...
Awatar użytkownika
bzyk.26
Przeglądacz

Dodi pisze:jak chcesz dam Ci namiar na goscia i wszystko bedziesz miał wydrukowane
ok skoro polecasz :) mysle że że nie zbiednieje :) he he a bede bardziej bogaty o wiedzę o autku :)
Awatar użytkownika
bzyk.26
Przeglądacz

Turanek pisze:Ten chrom to są wkładki plastikowe, tak?
sprawdzałem :) hmm ciężko stwierdzić co to jest ? coś metalizowane jak na plastik to dziwnie wygląda !? nie jestem fachowcem ale raczej to plastik lub jakieś tworzywo ? wygląda to jak wstawka w feldze :)
ODPOWIEDZ