Pilot do Webasto
-
- Auto:: Touran 2014 2.0tdi
- Imię:: Patryk
Pilot do Webasto
Witam
Posiadam Vw Touran 2014 z webasto thermo top vevo chciałbym dołożyć do niego pilot i pytanie brzmi czy wystarczy sam pilot czy potrzebuje coś jeszcze do tego i czy wgl jest możliwość dołożenia pilota.
Dziękuję za odpowiedź.
Posiadam Vw Touran 2014 z webasto thermo top vevo chciałbym dołożyć do niego pilot i pytanie brzmi czy wystarczy sam pilot czy potrzebuje coś jeszcze do tego i czy wgl jest możliwość dołożenia pilota.
Dziękuję za odpowiedź.
-
Re: Pilot do Webasto
Mam Webasto Thermo Top VEVO nie mam żadnego sterowania z samochodu włącza się przy niskiej temperaturze po odpalenia silnika także nie wiem czy to pełne czy dogrzewacz dlatego właśnie pytałem czy jest wgl możliwość czy to jakiś grubysza przeróbka. Samochód posiadam jakiś tydzień jeszcze się nie orientowałem stąd post dopiero pierwsze kroki w tej sprawie.
-
- Zaawansowany
- Auto:: 1.9 bls
- Imię:: Rafał
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
Z panelu klimy możesz włączyć webasto? Jęśli nie to jeszcze wymiana panela. A w menu licznika jest opcja ogrzewanie postojowe?
-
Ani na paneli klimy niema. W menu licznika też nie włącza się automatycznie jak temperatura spadnie do 5stopni czy jakoś tak.
-
Eh szkoda ale dzięki bardzo za pomoc.
-- N maja 12, 2024 21:59 --
A jeżeli wymienię panel climatronic na taki z włącznikiem webasto to będę mógł je włączyć klawiszem czy dogrzewacz włącza się tylko automatycznie gdy pracuje silnik?
-- N maja 12, 2024 21:59 --
A jeżeli wymienię panel climatronic na taki z włącznikiem webasto to będę mógł je włączyć klawiszem czy dogrzewacz włącza się tylko automatycznie gdy pracuje silnik?
-
- Kandydat
- Auto:: Touran / Sharan
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 3 razy
Odgrzeje temat żeby nie zakładać nowego. Webasto mam skąd mogę się dowiedzieć obsłuży z pilota.
Czy ktoś korzysta z apki termoconnect?
A pacjent to Sharan z 2014
Czy ktoś korzysta z apki termoconnect?
A pacjent to Sharan z 2014
- wesol
- Władca postów
- Auto:: touran BLS i 2x CAYC
- Imię:: Pawel
- Podziękował: 21 razy
- Otrzymał podziękowań: 418 razy
Poczytaj ten temat i wiele innych o webasto o dogrzewacz i przeróbce. Zorientuj się co posiadasz w swoim aucie.
1T2 BLS oraz 2x 1T3 CAYC