JEDARO pisze:
nie wiem jakiej firmy kupiłeś ale zwykle są przyklejone w woreczku
natomiast nie otwiera się tych korków jak nie montujesz od razu
Uszczelek nie ma, są dwie małe szpilki montażowe
Zdjąłem korki, zeszło powietrze. Dużo go nie było, za pewne test szczelności przed montażem. Montaż w piątek.
Chłodnica Thermotec
cirek pisze:Uszczelek nie ma, są dwie małe szpilki montażowe
Zdjąłem korki, zeszło powietrze. Dużo go nie było, za pewne test szczelności przed montażem. Montaż w piątek.
Chłodnica Thermotec
nie tylko po to są te korki, jeśli nie zamknąłeś dobrze tych korków po swojej zabawie to dla mnie ta chłodnica jest bezwartościowa jak zamierzasz montować po kilku dniach.
Thermotec to wyjaśnia wszystko najgorsze dziadostwo często nietrzymające parametrów ulubiona przez handlarzy bo i najtańsza. Niestety jest to firma która robi wiele innych podzespołów niedostępnych lepszych producentów.
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
cirek pisze:Uszczelek nie ma, są dwie małe szpilki montażowe
Chłodnica Thermotec
nie tylko po to są te korki, jeśli nie zamknąłeś dobrze tych korków po swojej zabawie to dla mnie ta chłodnica jest bezwartościowa jak zamierzasz montować po kilku dniach.
Thermotec to wyjaśnia wszystko najgorsze dziadostwo często nietrzymające parametrów ulubiona przez handlarzy bo i najtańsza. Niestety jest to firma która robi wiele innych podzespołów niedostępnych lepszych producentów.
Najgorsze dziadostwo powiadasz.
Zamontowałem ją dwa lata temu, korki zdjąłem dzień przed montażem i co z tego. Od tamtego czasu nic się nie dzieje, chłodzi jak trzeba.