dzisiaj zabrałem się za wymianę kół z letnich na zimowe,po zdemontowaniu lewego tylnego koła zauważyłem że zaraz nie będzie klocka (może milimetr albo ciut mniej ) więc za telefon do sklepu,kumpel mówi że ma na miejscu więc zostały wymienione też klocki
-- Śr lis 02, 2016 18:23 --
dzisiaj zabrałem się za wymianę kół z letnich na zimowe,po zdemontowaniu lewego tylnego koła zauważyłem że zaraz nie będzie klocka (może milimetr albo ciut mniej ) więc za telefon do sklepu,kumpel mówi że ma na miejscu więc zostały wymienione też klocki
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
Witam nie pisałem, ale tak jak kolega napisał w poprzednich postach o kupnie ode mnie przełącznika świateł z auto chrom ja pozbieralem resztę gratow i w niedzielę zamontowalem halogeny ( wiazke sam wykonałem jak w serwisie:) w końcu jest halogen plus doswietlanie zakrętów
-- Śr lis 02, 2016 22:17 --
Kolego smanciu czy montowales do swojego bkc rozrusznik 02Z911024K ??Bo mój mega daje kosę na zimnym i przymierzam się z wymianą...
1. Wymienione opony na zimowe plus kołpaki
2. Zimowy płyn do spryskiwaczy
3. Zatankowany pod korek.
4.wnetrze na błysk
5. Skórzana miękka nakładka na podłokietnik i welurowa poduszka na zagłówek.
6. Takie tam wesołe vlepy.
Auta nie myje póki co. Bo deszcze podają. A że stoi pod chmura wystarczy jedna noc i cały w pyle
to i ja może coś napisze; wczoraj odblokowałem webasto ( dzięki Jedaro) wymieniłem siłowniki tylnej klapy, i wysprzątałem wnętrze, umyłem zewnątrz i załadowałem na lawetę a dziś zaprowadziłem go na naprawę Mechatroniki a teraz jest 72km ode mnie ale chociaż w ciepłym miejscu hehe w Poniedziałek odbiór