właśnie tak myślałem...spacewalker pisze:Kup org lampki do nowych lusterek i ........ ciesz się ich posiadaniem. Nic nie wsadzisz grubszego w oświetlenie otoczenia jak 5-8mm bo jest rama lusterka pod sam dół i lipa
ile wołasz za lusterka?
Zdziwił byś się jak szybko potrafią padać oryginalne podświetlenia w lusterkach.Muti pisze:Ja chyba bym wolał kupić oryginalne lampki w lustrka od nowych VW za 90zł za sztuke,bo te dioy jak dobrze nie uszczelnisz to pewnie padną,bo przecież w lusterku jest bezposredni dostęp wody..
Występują tylko jako całość z dołem lusterka.Muti pisze:arti_76 pisze:Miałem w superbie diody (tam było oryginalnie 6 diód) po 3 miesiącach potrafiła woda się dostać do środka. Koszt w ASO 350.A ja się na nie czaiłem,bo są płaskie... Ehhh
dobre pytanie...g_b pisze:od ktorego roku mozna dolzyc oswietlenie otocznia w lustrach? kolega ma problem bo raczej nie ma u niego pinu nr w sterowniku, sterownik kodowanie przyjmuje...
dzieki
Musisz sprawdzić. Może się zdarzyć jak np w kopertówkach że led na chwilę zaświeci i zgasnie. Może mieć za małą rezystancje ten Led. Jeśli użyjesz drivera na pewno nie będzie problemu. Jaką moc ma ta dioda której zamierzasz użyć?jeżu pisze:Czy driver będzie potrzebny w przypadku zastosowania diody led 12V ?
dobre pytanie...g_b pisze:od ktorego roku mozna dolzyc oswietlenie otocznia w lustrach? kolega ma problem bo raczej nie ma u niego pinu nr w sterowniku, sterownik kodowanie przyjmuje...
dzieki