mobile net zabrze
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
mobile net zabrze
proszę o opinie klubowiczów czy ktoś korzystał, natknołem się gdzieś na forum że ktoś kupił i był zadowolony, ale może to jednostkowa opinia:D
-
- Początkujący
Na privie napisali że są zadowoleni:D z zakupu u nichjeżu pisze:A co takiego ciekawego na Pw piszecie? Wasza opinia przyda się reszcie.... Jak nie to temat kosz...
[ Dodano: Wto Sty 10, 2012 17:09 ]
Na razie nie wyrzucajcie tematu do kosza bo robi się ciekawie, samochód który oferują ma dziwnie malejący przebieg:Djeżu pisze:A co takiego ciekawego na Pw piszecie? Wasza opinia przyda się reszcie.... Jak nie to temat kosz...
Jutro jak będę wiedział więcej to napisze o co chodzi!!
A więc tak komis oferuje coś takiego:
http://otomoto.pl/volkswagen-touran-2-0 ... 44954.html
Jest to ten sam samochód który sprawdzałem jakiś czas temu nawet temat był założony, fajne wyposażenie ale przebieg ciężko określić (z komisu wyliczyli że jakieś 150 tys

Muszę stwierdzić że gość z komisu niczego nie ukrywał to dla nich plus:D tylko po co wypisują: Samochód w doskonałym stanie, zadbany, nie wymaga żadnych inwestycji. 100% bezwypadkowy w fabrycznym lakierze !!!
- Ciapek
- Expert
- Auto:: 2.0 DSG BKD '05
- Imię:: B
- Podziękował: 45 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
nic takiego niezwykłęgo.jeżu pisze:A co takiego ciekawego na Pw piszecie? Wasza opinia przyda się reszcie.... Jak nie to temat kosz...
Pisałem takie osobiste odczucia które przydadzą się komuś kto tam ma pojechać.
Opisałem jak wyglądał mój zakup.
Myślę, że to nic nadzwyczajnego. Uznałem za stosowne napisanie pewnych rzeczy na priv stosownie do osoby która tam pojedzie.
Jak coś pytajcie tutaj.
Pablo jeszcze się taki nie znalazł który by każdemu dogodził.
JA też się dowiadywałem o tym miejscu przed zakupem. Zdecydowana większość osób również taka z forum polecała i była zadowolona z autek.
To auto które opisujesz to jedne z wielu. Nie generalizowałbym.
To że coś polecam nie znaczy, że namawiam. Wasz wybór.
Pozdrawiam!
-
- Początkujący
Wg mnie sprzedawca w porównaniu z innymi całkiem rzeczowy, nic nie ukrywał. Jak będzie miał w ofercie coś podobnego z mniej zawiłą historią to na pewno się przejadę obejrzeć...Ciapek pisze:[
Pablo jeszcze się taki nie znalazł który by każdemu dogodził.
JA też się dowiadywałem o tym miejscu przed zakupem. Zdecydowana większość osób również taka z forum polecała i była zadowolona z autek.
To auto które opisujesz to jedne z wielu. Nie generalizowałbym.
To że coś polecam nie znaczy, że namawiam. Wasz wybór.
-
- Początkujący
to i ja dorzuce swoje 3 grosze do tematu
Szukałem w ostatnie wakacje tourana dla siebie. Przypadkiem trafiłem na stronę tej firmy. Zadzwoniłem porozmawialem i miałem czekać. Po ok miesiacu trafil sie samochod spelniajacy moje oczekiwania. Poprosilem o VIN i uzyskałem go bez problemów. Oprocz tego dostałem informacje o przebiegu bezwypadkowosci, wyposażeniu itp. mam jednak kolege w serwisie VW ktoremu podalem Vin w celu sprawdzenia. Okazało sie ze przebieg był cofniEty o ok 30 tyś km. Niby nieduzo ale zawiodłem sie trochę i zniesmaczyłem. Ostatecznie kupiłem samochod w Stalowej Woli w salonie VW oczywiście uzywany i sprowadzony ale z roczna gwarancja. Cena porownywalna z firma z zabrza.
Szukałem w ostatnie wakacje tourana dla siebie. Przypadkiem trafiłem na stronę tej firmy. Zadzwoniłem porozmawialem i miałem czekać. Po ok miesiacu trafil sie samochod spelniajacy moje oczekiwania. Poprosilem o VIN i uzyskałem go bez problemów. Oprocz tego dostałem informacje o przebiegu bezwypadkowosci, wyposażeniu itp. mam jednak kolege w serwisie VW ktoremu podalem Vin w celu sprawdzenia. Okazało sie ze przebieg był cofniEty o ok 30 tyś km. Niby nieduzo ale zawiodłem sie trochę i zniesmaczyłem. Ostatecznie kupiłem samochod w Stalowej Woli w salonie VW oczywiście uzywany i sprowadzony ale z roczna gwarancja. Cena porownywalna z firma z zabrza.
- tomasino74
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
- Ciapek
- Expert
- Auto:: 2.0 DSG BKD '05
- Imię:: B
- Podziękował: 45 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
przy tak dużym przemiale samochodów co tam mają również trzeba być uważnym. Przecież oni nie biorą tych aut z fabryki z Wolfsburga. Dużo jest sprowadzanych z Niemiec, są tez krajowe.
Każdego wybór skąd będzie chciał i co będzie chciał byle by był zadowolony.
Ci co byli i odpuścili to ich pogląd i decyzja, ale trzeba spojrzeć w druga stronę na tych co kupili i mają auta od nich. Ciężko chyba znaleźć kogoś kto by narzekał. To chyba najważniejsze.
Każdego wybór skąd będzie chciał i co będzie chciał byle by był zadowolony.
Ci co byli i odpuścili to ich pogląd i decyzja, ale trzeba spojrzeć w druga stronę na tych co kupili i mają auta od nich. Ciężko chyba znaleźć kogoś kto by narzekał. To chyba najważniejsze.
Pozdrawiam!