Witaj jestem posiadaczem tourana 1,9 TDI 2007r
Taxi
7 osobowy
10 x air bag tyle znalazłem z napisu
Klimatyzacja
Podgrzewane fotele
Podgrzewane lusterka
Dermo szpanka
Xenony
Auto alarm
Przyciemnione szyby
Brak koła zapasowego
Załączniki
Ostatnio zmieniony sob maja 06, 2017 11:04 przez cbrstreet, łącznie zmieniany 8 razy.
tak ma być nie ma zaślepki sam nakleiłem brzydko wygląda taka dziura i jeszcze ktoś tam czymś uderzył jest popękany lakier ale jak na razie tak zostaje
Raczej nie .Może być na uszczelnieniu wyciek między skrzynią a silnikiem .albo gdzies z góry trzeba sprawdzić najlepiej umyć całość i obserwować
wystukane z mojego Siamsiunga
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
U mnie jak się przetarly przewody od egr to też się zapaliła spirala od świec zarowych, ale z tego co widzę tomu Ciebie jej nie ma tylko pali się kontrolka od spalonej żarówki i błąd silnika . Bez diagnozy ciężko powiedzieć cokolwiek
był
Jest
[quote="marcyb3"]U mnie jak się przetarly przewody od egr to też się zapaliła spirala od świec zarowych, ale z tego co widzę tomu Ciebie jej nie ma tylko pali się kontrolka od spalonej żarówki i błąd silnika . Bez diagnozy ciężko powiedzieć cokolwiek
Sprawdź przewody od egr. U mnie były przetarte dwa od egr pod filtrem powietrza w peszlu 4 dni szukałem przyczyny tych kontrolek . Już mi nawet mówiono żebym usunął egr bo ciężko znaleźć usterkę
był
Jest
[quote="marcyb3"]Sprawdź przewody od egr. U mnie były przetarte dwa od egr pod filtrem powietrza w peszlu 4 dni szukałem przyczyny tych kontrolek . Już mi nawet mówiono żebym usunął egr bo ciężko znaleźć usterkę
cbrrr pisze:Pomocy zapaliły się pomarańczowe katrolki spirala i jakas druga silnik czy coś takiego co się dzieje auto straciło moc
jak mają się nie świecić na tym foto jak auto nie jest odpalone tylko przekręcony zapłon wiarygodne zdjęcie było by jak byś zrobił przy odpalonym silniku
jak mają się nie świecić na tym foto jak auto nie jest odpalone tylko przekręcony zapłon wiarygodne zdjęcie było by jak byś zrobił przy odpalonym silniku[/quote]
Na Tak jest ze nie jest odpalone nawet gdy będzie zapalone to błąd silnika świeci cały czas a spirala mryga ciężko ja uchwycić na foto