W prasie ukazały się zdjęcia nowego Touran i nie tylko. Koncern VW zamierza na przestrzeni 2-3lat zrobić facelifting prawie całej floty. Jest o tym artykuł w jednej z gazet motoryzacyjnych... oglądałem w Tesco i zapomniałem nazwy
Tak ma niby wyglądać NEW TOURAN 2014
A tu inne propozycje:
A tak ma wyglądać nowy Roomster od Skody... jak dla mnie to Touran ze znaczkiem Skody.
taki tyłek jak w tym szarym powinien być już w aktualnie nowym touranie (po 2010-wzwyż)... taka stylizacja ala AŁDI.... mnie się baqrdzo podobuje....
generalnie czytałem artykół już na początku sierpnia br, że VW od 2013 ma zacząć zmieniać stylistykę wszystkich modeli - wprowdzać liftingi lub całkowicie wyższy model... dotyczy to również AUDI, SEATA, SKODY i całego koncernu VAG
no to nic nie pozostaje jak poczekać do 2015 na wersję R-LINE oczywiście jak człowiek dożyje tej premiery VW i Audi robią robotę, reszta to tylko kopie. Ciekawe kiedy AUDI wprowadzi konkurencyjny model dla Tourana
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
chyba raczej AUDI zostanie w tym segmencie co jest... wiem, że ma być jakiś nowy model A9 czy cuś podobnego.... coś w stylu R8 i A5 łacznie - oczywiście mocniejsze silniki mają podchodzić pod 500 KM w seriii...
Audi już kiedyś wprowadziło coś mini-rodzinnego czyli A2 (mnie to się kojarzy coprawda z A-klassą Merola i daleko temu do Tourana) - ale to był taki niewypał na rynku, że szkoda gadać... wg mnie podarowali sobie z takimi wynalazkami i przestali kombinować skupiając się na modelach, które schodziły zawsze, schodzą w tej chwili i będą schodzić... to taka moja opinia
Mi akurat ta srebrna propozycja Tourana w ogóle nie podchodzi. Przód uderzająco podobny do ostatniej generacji Civica, a tył to żywcem wzięty z Mondeo - paskudne te przetłoczenia.
Szkoda, że nie pokazali tyłów tych czerwonych... obie propozycje bardzo ciekawe. Ta pierwsza wręcz kapitalna... Touran zyskałby na agresywności
Przypomniałem sobie jak ta gazetka się zwała - Auto Moto, cena 6zł
Najnowsza okładka:
Audi też ma zmienić większość swoich modeli - warto przeczytać, nawet nie kupując
ciekawą propozycją będzie AUDI A3 KOMBI na 7 osób lub AUDI A3 LIMUZYNA na foto wyglądają extra ciekawe jak wejdą do produkcji co się zmieni
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
ale może być ciekawą propozycją, ciekawe jakie zmiany w środku
no z tym dopasowaniem może być już ciężko tak mi się wydaje ale coś zawsze spasuje:)
w dodatku jak będzie wyposażony jak w takie nowinki jak nowe AUDI A3 SPORTBACK to będzie majstersztyk.